Els Mossos d’Esquadra de Blanes intervenen 150 plantes de marihuana en un xalet de Lloret

Foto: Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir els dies 13 i 14 de setembre, a les poblacions de Lloret de Mar i Blanes, tres homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

El passat 19 d’agost una patrulla de paisà es trobava fent gestions policials a la urbanització Lloret Blau quan van sentir una olor molt intensa i característica de la que desprenen les plantes de marihuana.

Els agents van iniciar una recerca per la zona, fins que van localitzar una plantació en un terreny annex a una casa amb jardí. Els mossos van poder observar, des d’una parcel·la abandonada del costat, l’existència d’una seixantena de plantes de marihuana. Totes elles estaven parcialment envoltades per una lona negre amb la finalitat que protegir-les i no ser detectades des del carrer.

Foto: Mossos d’Esquadra

Davant la troballa, els mossos van sol·licitar a l’autoritat judicial competent una entrada i escorcoll al domicili investigat, que es va dur a terme el matí del 13 de setembre. En l’entrada i registre es va detenir dins l’habitatge Hector GL i Alejandro MV, mentre que Jose Maria AG va ser detingut l’endemà.

Els mossos van comissar prop de 150 plantes de marihuana, distribuïdes tant en testos dins del domicili, concretament en el menjador, com fora al jardí, plantades a terra i semi tapades amb la lona negre. Les plantes eren de diferents mides i edats de creixement.

També es va comissar una llibreta amb diverses anotacions, entre les quals estaven referenciades des del mes de gener d’enguany diversos conceptes com el tipus de marihuana plantada i la quantitat de producció (quantes bossetes s’havien de preparar o en podien sortir de la plantació), i fins i tot, el preu de les dosis.

Els tres detinguts ja van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que va decretar la llibertat amb càrrecs.

Els detinguts, a qui no consten antecedents, són:

Hector GL., de 32 anys i veí de Barcelona (Barcelonès).

Alenjandro MV., de 19 anys, veí de Lloret de Mar (Selva).

Jose Maria AG., de 34 anys i veí de Cardedeu (Vallès Oriental).