Nou operatiu policial d’ordre públic i seguretat ciutadana a la zona d’oci nocturn de Lloret de Mar

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Selva Litoral (Àrea Regional de Recursos Operatius), juntament amb agents de la Policia Local de Lloret de Mar i del Cos Nacional de Policia, van establir un dispositiu de vigilància i control a la zona de l’Avinguda Just Marlés de Lloret de Mar per tal de mantenir la seguretat ciutadana i actuar contra la venda ambulant, delictes o accions contra la salut pública i prostitució al carrer.

L’acció policial es va dur a terme durant la nit del dijous dia 18 al divendres dia 19 d’agost. Es van identificar un total de 57 persones, 20 de les quals (entre elles 7 prostitutes) es van derivar al Cos Nacional de Policia, que va tramitar 7 propostes
i tràmits d’expulsió.

També es van detenir 7 persones per diferents delictes: 1 per atemptat, 2 per produir danys, 1 per salut pública i 3 per realitzar un robatori amb força. Els agents van aixecar 8 actes per manca de civisme, 10 per venda ambulant, 1 per propaganda i 2 per tinença d’armes i droga.
Aquest dispositiu es va repetint durant tot l’estiu per tal de preservar la seguretat ciutadana de la zona i evitar possibles accions il·lícites.