Ingressa a presó un home que va ser detingut després d’un atracament en un supermercat de Lloret

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes van detenir el dia 26 de maig, un home de 49 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lloret de Mar (La Selva), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El passat 26 d’abril, al voltant de dos quarts de tres del migdia, els Mossos van rebre l’avís que un individu estava atracant un supermercat de l’Avinguda de Blanes de Lloret de Mar.

Segons la informació facilitada, un home havia entrat a l’establiment i després d’intimidar amb un ganivet de grans dimensions a una caixera, li va sostreure la recaptació. Al veure els fets, els empleats del supermercat van tancar les portes per evitar que el lladre fugís. Tot i això, va intentar escapar-se per una de les portes d’emergència, però els mateixos treballadors van aconseguir tancar-lo a la zona del magatzem.

En arribar els mossos van accedir al magatzem on van localitzar i detenir el lladre.

Es dóna la circumstància que hi havia una investigació oberta per dos robatoris amb violència i intimidació comesos al mateix supermercat durant el 2013. Arran d’aquesta detenció es van trobar indicis suficients per atribuir l’autoria dels fets al mateix detingut. En aquelles ocasions, el lladre va entrar a les oficines i, després d’intimidar diversos treballadors, va accedir a la caixa forta.

Els detingut, que tenia antecedents per fets similars, va passar el dia 27 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó.