La dona agredida a Lloret de Mar pel gendre segueix a l’UCI, estable dins de la gravetat

Mossos_lloret_14La dona agredida pel seu gendre es troba estable dins de la gravetat. La víctima, de 55 anys, segueix ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital Josep Trueta de Girona, després que dissabte l’home de la seva filla, de 33 anys, la colpegés amb un objecte contundent i li obrís el cap. Els fets van tenir lloc al número 13 del carrer Lleida de Lloret de Mar.

Els Mossos d’Esquadra, que van detenir l’home per un presumpte delicte de lesions a l’àmbit de la llar, investiguen quin va ser el mòbil de l’agressió. La policia va rebre l’avís dels fets dissabte a tres quarts de vuit del matí. Un cop desplaçats fins al lloc es van trobar que el SEM atenia la dona agredida, una ciutadana de la República Txeca de 55 anys, i amb ella hi havia la seva filla, també de la República Txeca.

La seva filla va explicar als agents que la mare s’havia fet mal en caure per les escales. La dona va ser traslladada al Trueta i allà els metges van dir que les lesions eren incompatibles amb una caiguda. La dona presentava cops a la cara i als ulls.

Posteriorment, al migdia, els mossos van detenir el gendre de la dona. Segons fonts properes al cas, el detingut és un vell conegut de la policia ja que acumulava més d’un quinzena d’antecedents per violència domèstica, salut pública i robatoris. L’home estava ahir a la comissaria a l’espera de passar a disposició deel jutgat de guardia de Blanes. La investigació segueix oberta i no es descarten més detencions.

Text i Foto: Nova Ràdio Lloret