La Policia Local de Lloret desmantella un punt de venta de droga ubicat en un bar de la població

Foto: Policia Local de Lloret de Mar

Foto: Policia Local de Lloret de Mar

El passat 25 d’agost de 2014, una patrulla de la Policia Local de Lloret de Mar va detectar que en un bar del carrer Sant Llorenç s’estaven produint entrades i sortides de joves turistes que no consumien en el local, el que va fer sospitar als efectius que s’estava duent a terme un delicte contra la salut pública.


La patrulla va procedir a identificar i escorcollar a diversos joves que sortien del local. Van manifestar als agents que tenien coneixement, per altres persones, que en aquest local es podia comprar diferents tipus de drogues. Aquestes declaracions varen motivar que la Policia Local decidís dur a terme una inspecció administrativa al local, acompanyats de la unitat canina entrenada per la detecció d’estupefaents, a fi de confirmar aquesta informació.

Durant la inspecció i escorcoll del local es va trobar gran quantitat de droga escampada per diversos indrets del local. En concret, una bossa amb cocaïna, uns 750 grams de marihuana i més de 600 grs. de haixix així una bossa amb 1.450 euros en bitllets de 10, 20 i 50 euros, procedents de la venda dels estupefaents

Com a resultat de l’actuació la Policia Local va detenir a dues persones que treballaven a l’establiment i que subministraven la droga als compradors i també es va aixecar acta de tinència de substàncies estupefaents a dos clients que es trobaven al local en aquells moments.

Durant intervenció un dels detinguts va intentar desfer-se de les substàncies que portava al damunt, llençant-les al lavabo, cosa que va poder ser evitada parcialment gràcies a la ràpida intervenció dels agents

Les diligències i els detinguts han estat traspassat a Mossos d’Esquadra a fi de de continuar amb les investigacions.