Detienen a dos responsable de una empresa por la muerte de un trabajador en Lloret de Mar

Comisaría de Blanes de los Mossos d’Esquadra / Blanesaldia.com

Agentes de Mossos d’Esquadra de la comisaría de Blanes detuvieron el pasado 5 de julio dos hombres, de 42 y 51 años, de nacionalidades búlgara y uruguaya, con domicilio en Lloret de Mar, como presuntos autores de un delito contra los derechos de los trabajadores.

Continua llegint

Els Mossos d’Esquadra desmantellen un grup dedicat a la compravenda de droga a Lloret de Mar

Mossos d’Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial de Girona, juntament amb agents de la unitat d’investigació de la comissaria de Blanes, van detenir el passat 9 de maig, cinc homes, d’entre 21 i 56 anys, de nacionalitat espanyola, italiana, russa, eslovena i sèrbia i amb domicili a Mataró, Lloret de Mar i Vidreres, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Continua llegint

Presó per a un jove acusat de violar una noia que dormia en un caixer a Lloret

El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes ha enviat a presó un jove acusat de violar una noia que dormia en un caixer de Lloret de Mar. Els fets van tenir lloc la nit del 23 de febrer quan la víctima va perdre l’últim autobús per tornar a casa i va entrar a l’entitat bancària situada a l’avinguda Just Marlés per passar-hi la nit. / Aquesta notícia es pot llegir a www.diaridegirona.cat

Aprovada una primera moratòria de tramitacions i llicències en la franja litoral de la Costa Brava

Generalitat de Catalunya

La Comissió territorial d’urbanisme de Girona ha aprovat avui la suspensió de tramitacions d’instruments de planejament i de gestió, així com la concessió de llicències d’obra nova, en tots els sòls urbans i urbanitzables sense edificar situats en la franja de 500 metres del litoral gironí i ubicats majoritàriament en terrenys amb pendents superiors al 20%.

Continua llegint

Detingut un veí de Blanes per la seva vinculació amb una plantació de marihuana

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Pineda de Mar van localitzar una plantació de marihuana en una casa de Pineda. L’operatiu va permetre desmantellar la plantació i identificar i denunciar un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes per un delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Continua llegint