Els nens i nenes de Tossa poden triar quin nou parc infantil volen

Parc infantil de Blanes

Parc infantil de Blanes

L’Ajuntament de Tossa de Mar ha organitzat pel divendres 17 de maig una gran festa infantil a la Plaça de la Concòrdia perquè els nens i nenes de Tossa puguin triar com ha de ser el futur parc infantil d’aquesta plaça.

I és que l’Ajuntament, en acord de Junta de Govern Local, va aprovar fa dies el plec de clàusules per a adjudicar el subministrament i muntatge d’uns nous jocs infantils a la plaça. Un dels trets significatius de l’adjudicació era que, a banda de les propostes tècniques i econòmiques, les empreses havien d’entregar també un plafó de cartró ploma amb una rèplica exacta dels jocs a instal·lar.

Això ja s’ha fet, i ara aquests plafons s’exposaran a la biblioteca municipal del 14 al 17 de maig per tal que els nens i nenes de Tossa puguin veure totes les propostes i votar el dia 17 de maig –de 16:30h. a 18:30h- en la festa de la plaça, en la que hi haurà berenar i actuació del grup Krustó i Piruleta.

Les votacions es tindran en compte en la Mesa de Contractació, en una acció més de participació ciutadana de l’equip de govern de TU i PSC. L’obra tindrà un cost d’uns 50.000 euros i estarà acabada en un termini de tres mesos.