La nova programació del Morralla de Blanes arriba amb tallers de circ, hip-hop i cultura japonesa

Una de les sales del centres de jove Moralla

Una de les sales del centre de jove Moralla

Avui comença la nova programació d’activitats de l’espai de joves, Morralla, Espai Creatiu de l’Ajuntament de Blanes. Les activitats programades s’allargaran fins a principis de maig. En total hi ha la possibilitat de participar en 10 tallers, alguns dels quals són una continuació dels què ja s’estaven fent.

Aquests tallers estan pensats perquè puguin assistir-hi grups d’entre 10 i 12 nois i noies com a màxim a cada activitat. A diferència de l’anterior programació, s’han pogut tornar a oferir tallers gratuïts gràcies a la col·laboració desinteressada de diversos voluntaris, tant particulars com entitats del municipi. Aquest és el cas, per exemple, del taller de Hip-Hop, que anirà a càrrec del grup blanenc Big Sensity, que treballa diferents estils de ball, i que oferirà aquesta activitat tots els dilluns per a nois i noies de 14 a 17 anys. L’activitat s’allargarà fins el 6 de maig.

L'espai permet realitzar taller diversos i espectacles per a joves

L’espai permet realitzar taller diversos i espectacles per a joves

Entre els tallers que s’han programat, destaca especialment el de Malabars i Equilibrisme que impartirà Tin Pelàez, responsable del Circ Petit de Pineda de Mar, una companyia que, a banda d’oferir espectacles, també està especialitzada en tallers intensius i una escola d’aprenentatge. En aquesta mateixa línia, un altre dels tallers que es farà al Morralla és el de Teles i Trapezi que anirà a càrrec de Laura Navarro, que també forma part de la companyia Circ Petit. El primer curs té un cost d’inscripció de 35 euros i es farà els dimecres de 19 a 21 h i el segon de 30 euros, tots els dimarts de 19 a 20’30 h, amb una duració de tres mesos.

Un altre dels tallers relacionats amb les arts escèniques és el de Teatre, que imparteix l’actriu Paula Fosatti, del grup El Mirall de Blanes. Aquesta activitat és gratuïta i es farà dos dies a la setmana: els dimarts i dijous, durant dues hores, de 19 a 21 h.

Tallers relacionats amb la cultura japonesa

Foto: Ajuntament de Blanes

Foto: Ajuntament de Blanes

D’altra banda, hi ha quatre tallers que estan relacionats amb la cultura japonesa. La principal novetat és el de Punt i Amigurumi, una tècnica que consisteix a teixir petits ninos mitjançant ganxet. Els amigurumis prenen forma principalment d’animals com ossets, conills o gats, però també hi ha ninos amb formes antropomòrfiques que s’utilitzen com accessoris de bosses i moneders. També hi ha un taller de Cuina Asiàtica, un altre d’Escriptura Japonesa i un altre de Manga. D’aquests quatre tallers, l’únic que és gratuït és el de Punt i Amigurumi.

Per últim, completen la programació del primer trimestre al Morralla, Espai Creatiu un taller de Dibuix gratuït que s’impartirà els dijous, així com un altre de Manualitats i Artesania, igualment de franc, que es farà els dimecres.

Inscripcions i Informació de la Programació del Morralla, Espai Creatiu :

Portal Jove
Carrer Ample, 11
De Dilluns a Divendres de 10 a 14 h / Dimarts i Dijous de 17 a 19’30 h
Telèfon : 972 379 329 / Adreça Electrònica: joventut@blanes.cat

Morralla, Espai Creatiu
Avinguda de l’Estació, 70 nau 4
De Dilluns a Divendres de 17 a 21 h / Telèfon : 972 330 711 /Adreça Electrònica: morralla@blanes.net / www.blanesjove.cat