Els Mossos localitzen 260 plantes de marihuana en un taller de Santa Coloma de Farners

Mossos d’Esquadra

Agents de Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) de Girona van detenir el dia 14 de febrer, a Santa Coloma de Farners un home de 57 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Premià de Mar, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El passat 14 de febrer mossos de l’URMA feien inspeccions en tallers mecànics per tal de controlar la gestió de residus. Quan van anar al carrer Ripoll de la població de Santa Coloma de Farners per comprovar un taller, el van trobar tancat. Van trucar a la porta i els va obrir un home que els va manifestar que feia una setmana que tenia llogada aquesta nau i que no hi tenia cap tipus d’activitat mecànica.

Els agents li van sol·licitar que els mostrés les instal·lacions per tal de comprovar que no s’exercia aquesta activitat laboral i per tal de constatar que no es generaven cap tipus de residus.

Durant la inspecció els agents van localitzar una cortina que tapava part de la nau i que amagava un habitacle fabricat de plaques de guix de nova construcció, amb un sistema de ventilació en funcionament. A l’interior hi havia unes 260 plantes de marihuana amb tot l’equipament de llums i ventiladors pel seu funcionament.

Els agents van detenir el llogater de l’immoble per un delicte contra la salut pública. Després de declarar en dependències policials va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.