Activitats a Blanes els dies 27, 28 i 29 de novembre

Divendres 27 de novembre

§ De 17,30 a 21 hores, al camp de futbol de Can Borell (Ctra. de Malgrat, 15), presentació dels equips del FC Ràcing Blanenc per a la temporada 2015 – 2016.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26) Concert de Sta. Cecília, patrona dels músics, a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria.
Aquest any aprofitarem el concert per fer l’acte central del nostre 50è aniversari. Per aquest motiu, durant el concert estrenarem dues peces escrites especialment per l’ocasió per en Xavi Molina i en Jordi Sacristán, que volen expressar els seus sentiments envers la nostra formació. Aprofitarem l’ocasió per fer entrega d’un detall commemoratiu al nostre fundador el pare Joaquim Alqueza (S.F.) i a l’Ajuntament de Blanes.

Dissabte 28 de novembre

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), Posta en escena de L’alè de la vida, de David Hare, amb Mercè Arànega i Anna Guell, i sota la direcció de Magda Puyo.

Diumenge 29 de novembre

§ De 8 a 14 hores, als voltants del paratge d’El Vilar, i organitzat pel Centre Excursionista de Blanes: VI Passafred, consistent en dues proves (una caminada popular de 10 km i mitja marató de muntanya de 21 km).