El Jardí Botànic participa a la Setmana de la Ciència 2015 amb exposicions, conferències i visites guiades gratuïtes

Setmana_ciencia15La Fundació Carl Faust, responsable i gestora del Jardí Botànic Marimurtra, participa activament des de fa 10 anys a la Setmana de la Ciència. Enguany ho fa amb diverses iniciatives destinades a promoure el coneixement de la ciència al públic. Així, a partir del divendres dia 13 de novembre i fins diumenge dia 30 del mateix mes es podrà visitar al primer pis de la Biblioteca Comarcal de Blanes l’exposició “Pius Font i Quer (1888-1964). Un nou paradigma de la botànica catalana”. Els dies 21 i 22 de novembre, aquesta exposició es traslladarà al propi Jardí Botànic Marimurtra on els visitants també en podran gaudir.

El divendres 13 de novembre, la Fundació Carl Faust organitza la conferència “Llum i fotosíntesi, motors de la vida a la Terra”, a càrrec del Dr. Joaquin Azcón, catedràtic de fisiologia vegetal de la Universitat de Barcelona, i que tindrà lloc a la Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes.

Finalment, el diumenge dia 22 de novembre, el Jardí Botànic Marimurtra viurà una jornada de portes obertes i visites guiades gratuïtes (10.00h i 12.00h) a càrrec dels guies del propi Jardí. Per participar-hi, cal inscriure’s trucant al 972 33 08 26 o per correu electrònic a marimurtra@marimurtra.cat