Agenda d’activitats a Blanes del 23 al 26 d’abril

Dijous 23 d’abril – Diada de Sant Jordi

Foto: JFG - Blanesaldia

Foto: JFG – Blanesaldia

§ Tot el dia, al C. Ample i a les places d’Espanya i de la Verge Maria: Fira de Sant Jordi 2015. També, durant yot el dia, al vestíbul de la Biblioteca: Fira del Llibre Usat.

§ D’11 a 12,30 hores, amb recorregut per diferents indrets, des del C. del Vilar Petit fins a la platja, al final de l’Av. de la Vila de Madrid, i tornada, i organitzada per l’IES Sa Palomera.
Marxa de Sant Jordi.

§ A les 16,30 hores, a la sala d’estar de la Residència Clívia (C. de S’Auguer, 44) Roses, clívies i clavells, un projecte del grup de teatre El Mirall i el grup Llampecs del centre Clívia.

§ A les 20 hores, a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge, recital de poesia del poeta Enric Casasses: Just on la força em falla i altres poemes.

§ A les 20 hores, a l’escola d’educació especial Ventijol (C. de Joan Benajam, 5), i dins del Cicle de Xerrades – Espai Debat, curs 2014 – 15: Estratègies de contenció davant d’un episodi de crisi, a càrrec de la psicòloga Imma Bellatriu.

§ De 20,20 a 21,45 hores, a la sala de socis del Primer Casino de Blanes, ubicat al Pg. de Pau Casals, 36, i dins del cicle de xerrades sobre Arts i Oficis a la Vila de Blanes: La cuina com a art i metodologia gastronòmica, a càrrec de la Pizzeria Dolce Vita.

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes, ubicat al C. Ample, 26) : representació de Barcelona/Roda de Ter (crònica d’una amistat), de Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli, dirigida i interpretada per Jordi Bosch, Jordi Boixaderes i Lluís Soler.

Divendres 24 d’abril

§ A les 19 hores, a Casa Saladrigas C. de Roig i Raventós, 2): presentació de l’exposició Joves Talents v.3 (Ana Amorós, Aida Subirà, Aida Martínez i Joel Reñaga).

§ A les 19 hores, a la Biblioteca Comarcal (Pg. de Catalunya, 2), i organitzada per l’Associació Celíacs de Catalunya (Delegació Alt Maresme – Selva Marítima): Conferència: Què és la celiaquia?, amb el Dr. Amadeu Roca, de la Unitat de Gastroenterologia Pediàtrica de l’Hospital de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Dissabte 25 d’abril

§ De 9 a 20 hores, a les pistes Q1 i Q2 de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Twirling Blanes: Semifinal del Campionat d’Espanya Individual de Twirling.

§ De 10 a 13 hores, al Pg. de la Mestrança: XXVIII Concurs de Murals al Carrer.

§ A les 17 hores, a la Casa de Ardales (C. de Mont-Ferrant, 1): Teatre, Art i Poesia.

§ De 18 a 22 hores, al camp de futbol de la Ciutat Esportiva de Blanes: Torneig de Veterans F-7.

Diumenge 26 d’abril

§ De 9 a 14 hores, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva i amb recorregut per camins de bosc, i organitzada per la Federació Catalana de Ciclisme: Open BTT Càrniques Celrà.

§ De 9 a 15 hores, a les pistes Q1 i Q2 de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Twirling Blanes: semifinal del Campionat d’Espanya Individual de Twirling.

§ De 9,30 a 12,30 hores, al Pg. de Cortils i Vieta i organitzat pel Club Triatló Blanes: V Triatló Vila de Blanes, compost de natació (750 mts a la platja central), bicicleta (20 km de recorregut per circuit urbà) i carrera a peu (5 km pel Pg. de Mar i el Port).

§ A les 12:30 hores, al Passeig de Mar, davant del Banc dels Músics: Acte de lliurament de premis als guanyadors del XXVIII Concurs de Murals al Carrer i concert a càrrec de la “Bandeta” i la ”Minibandeta” del Col·legi Sta. Maria de Blanes.

§ A les 12 hores, a la parròquia de Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església, i organitzada per l’Agrupación Artística Aragonesa de Blanes y Comarca: Misa Baturra, amb motiu de la festivitat de Sant Jordi.

§ A les 17,30 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): Rialles Blanes: L’Associació Rialles Blanes posa en escena l’espectacle de contes i teatre Els Contes de Rialles.

§ A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16), i organitzat per les Joventuts Musicals de Blanes: Concert de Rusó Sala, acompanyada de Caterinangela Fadda.