Comença el programa de dinamització de les platges de Lloret

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Foto: Ajuntament de Lloret de Mar

Les platges de Lloret, el principal atractiu turístic de la vila, ja estan a ple rendiment per acollir l’època de màxima afluència turística, de juny a setembre. El pressupost destinat al seu manteniment i als serveis externs contractats oferts ascendeix a més d’1 milió d’euros.

Pel que fa als serveis, es reprèn el programa de dinamització de platges, que inclou tota una sèrie d’activitats d’esbarjo gratuïtes com són els miniclubs de Lloret i Fenals, la zona esportiva per a futbol i voleibol platja i les sessions d’activitats dirigides amb monitor. El miniclub i la zona esportiva de la platja de Lloret han obert portes aquest setmana.

L’any passat més de 19.000 persones varen utilitzar el programa de dinamització de platges

La setmana vinent, a partir de l’1 de juliol, ho faran la resta de serveis de la platja de Fenals. La manca de sorra a la zona de llevant ha motivat el trasllat de la zona esportiva a la zona del passeig Camprodon i Arrieta, al costat del miniclub, mantenint-se la ubicació de la Roca d’en Maig per les activitats dirigides que es realitzen cada matí.

En total, l’any passat més de 19.000 persones varen utilitzar el programa de dinamització de platges: 4.087 al miniclub de Lloret, 4.707 al miniclub de Fenals, 2.980 a la zona esportiva i 6.914 a les activitats dirigides.

Al miniclub de Lloret i Fenals, enguany s’incorporen novetats, com explica el regidor de Turisme, Jordi Orobitg: «El miniclub és un servei utilitzat principalment per usuaris d’edats compreses entre 3 i 10 anys. Per cobrir la franja d’edat que va dels 10 als 14 hem arribat a un acord amb diferents empreses de lleure de Lloret que oferiran, pels portadors de la polsera del miniclub i acompanyants, descomptes del 25% que permeten ampliar l’oferta lúdica a tots els membres de la família».

Aquesta temporada els usuaris també trobaran xarxes de voleibol a les platges de Fenals, Canyelles i Santa Cristina, per tots aquells que vulguin fer esport a l’aire lliure i arran d’aigua.