Activitats a Blanes els dies 7, 8 i 9 de juny

Divendres 7 de juny

§ A partir de les 17 hores, al Passeig de la Mestrança: Fira de Teràpies Naturals, Alimentació Ecològica i Esoterisme (Firamon). Organitzada per l’Associació d’Artesans Elaboradors de Catalunya.

§ A les 20 hores, a la Biblioteca Comarcal de Blanes (Passeig de Catalunya, 2) Cicle de Conferències en motiu del 50 aniversari dels premi Recvll. Escriptora convidada: Lluïsa Julià.

Dissabte 8 de juny

§ De 9 a 20 hores, al camp de futbol de Can Borell: Torneig de Futbol Base 4 Vents. Organitzat pel Futbol Club Cuatro Vientos.

§ De 10 a 20 hores, Festes Assocació de Veïns de Mas Enlaire-Mercat, a la Plaça 11 de setembre: Exposició de bonsais.

§ A partir de les 10.30 hores al Passeig de la Mestrança: Fira de Teràpies Naturals, Alimentació Ecològica i Esoterisme (Firamon). Organitzada per l’Associació d’Artesans Elaboradors de Catalunya.

§ De 11 a 13 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: Festival d’estiu Club Rítmica Blanes Vitry.

§ A les 12 hores, al vestíbul de la Biblioteca Comarcal de Blanes (Passeig de Catalunya, 2), Inauguració exposició «Poematon» del col.lectiu Teories de la Inspiració, amb un recital poètic.

§ Festes Associació de Veïns Mas Enlaire-Mercat, a la Plaça 11 de setembre:

– A les 16 hores: Castells inflables.

– A les 17 hores: Taller artesà de ceràmica.

A les 17.00 hores: Xocolatada popular.

§ A les 18.00 hores, al Teatre de Blanes (carrer Ample, 26): Mostra de Dansa (1a part) a càrrec dels alumnes de l’escola de Dansa Esclat

§ De 19 A 21:30 hores, al Teatre dels Pins (carrer Francesc Macià, 26): Projecció del documental «Tal com raja», dirigit per Raimon Miranda. Posteriorment debat obert. Organitzat per l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC).

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (carrer Ample, núm. 26): Mostra de Dansa (2ª part) a càrrec dels alumnes de l’escola de Dansa Esclat

§ De 23.00 a 2 hores diumenge, Festes Associació Veïns. Mas Enlaire-Mercat, a la Plaça 11 de setembre: Concert a càrrec de Tapeo Sound System.

§ A les 23 hores, a Morralla Espai Creatiu (carrer Estació, núm. 7. nau núm. 4): Tech Party, amb els grups Citrico, Playmobilhead, Remko.v, Geometrik, Maae i Rebe & Vico.

Diumenge 9 de juny

§ De 9 a 20 hores, al camp de futbol de Can Borell: Torneig de Futbol Base 4 Vents. Organitzat pel Futbol Club Cuatro Vientos.

§ De 9 a 15:30 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: Trobada final programa detecció i perfeccionament (PDP) de bàsquet, amb la participació de jugadors i jugadores nascuts/des els anys 2001 i 2002 de les diferents comarques catalanes. Es realitzaran partits d’una hora de duració entre les diferents comarques i estaran habilitades 11 pistes de joc.

§ De 9:30 a 17 hores, a l’esplanada de la Ciutat Esportiva de Blanes: Concentració Motera, V aniversari, organitzada per Amics del Custom Coraceros.

§ De 10 a 14 hores, a les Caves Mont-Ferrant (carrer d’Abat Escarré, núm. 1): Jornada de portes obertes.

§ A partir de les 10:30 hores al Passeig de la Mestrança: Fira de Teràpies Naturals, Alimentació Ecològica i Esoterisme (Firamon). organitzada per l’Associació d’Artesans Elaboradors de Catalunya

§ A les 17.30 hores, a l’Esbarjo (costat Església Santa Maria), l’Associació Musical Amateur Blanes presenta l’spectacle Eurovisió Pro-Esbarjo. La recaptació de les entrades anirà destinada en benefici de l’Esbarjo per la restauració del local.