Continua l’interès per la nova La Piscina de la Selva entre la població Santa Coloma i comarca

Des de l’obertura el dilluns 6 de setembre del punt d’informació i venda de La Piscina de La Selva unes 1.250 de persones s’hi han acostat per interessar-se en l’oferta de la nova instal·lació esportiva municipal que obrirà els seus espais esportius el divendres 1 d’octubre.

En aquests primers quatre dies s’han formalitzat 172 inscripcions per a abonaments mensuals a la instal·lació en les diferents modalitats de quota, segons edat o franja horària. Aquestes 172 persones s’han beneficiat de la promoció d’obertura per la que s’han estalviat el 50% de la matrícula, valorada en 50 euros i se’ls farà entrega d’una bossa esportiva de regal.

 

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, conjuntament amb l’empresa gestora Sport Assistance 2000 SL, ha volgut també facilitar que les parelles amb fills puguin gaudir de la nova piscina i llença una promoció especial d’obertura en la que les famílies compostes per la parella amb un fill o més menor de 16 anys poden acollir-se a una quota especial reduïda que pot suposar, en el millor dels casos, un estalvi de 34 euros mensuals per a la família. L’oferta es concreta en 100 euros mensuals per a un pare, una mare i un fill o de 110 euros per un pare, una mare i dos fills o més (en ambdós casos han de ser menors de 16 anys per tal de conservar la quota bonificada).

Cursos de natació

Per altra banda cal destacar també la gran acollida dels cursos de natació que es preveuen impartir a La Piscina de La Selva a partir de la setmana del 4 d’octubre i que està dirigida a nens i nenes des del 4 mesos fins a adults que vulguin iniciar-se o perfeccionar la tècnica de la natació. En només quatre dies s’han realitzat 136 inscripcions a cursos de les 700 i escaig places programades per aquesta temporada.

Per tal d’apropar la natació i el nou equipament esportiu a la població de Santa Coloma de Farners i els municipis de l’àrea d’influència que se’n puguin veure beneficiats, l’oferta de preus dels cursos de natació pel curs 2010-2011 parteix amb un 15% de descompte en les quotes trimestrals sobre la proposta de preus que inicialment han estat aprovades per l’Ajuntament.

Properament i de cara a les festes majors de Santa Coloma es programaran jornades de portes obertes per tal de mostrar el nou Centre d’esport i salut de La Selva abans de la seva obertura oficial a primers d’octubre.

Edició: JFG – Foto: La Piscina de la Selva