L’equip de govern de Vidreres ( CiU-VST-ERC) avançarà les pagues de productivitat als treballadors de l’Ajuntament

La mesa general de negociació de l’Ajuntament de Vidreres, integrada pels representants sindicals de CCOO i UGT, i també per representants de l’equip de govern, han arribat a un acord en relació al relació a l’aplicació al personal de l’Ajuntament del Reial Decret Llei 20/2012, de 13 de juliol que va retallar els salaris dels treballadors de l’Administració Pública.

L’alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha explicat que «tot i que els treballadors de l’Ajuntament no rebran la extra de Nadal, per pal•liar-ho, l’equip de govern (CiU-VST-ERC) ha decidit avançar a principis d’any les pagues de productivitat. D’aquesta manera, els treballadors del consistori podran comptar amb aquests diners, diu Camps, per poder fer les compres de Nadal o despeses de finals d’any.

D’altra banda, l’alcalde de Vidreres, Jordi Camps (CiU), i el tinent d’alcalde, Eduard Adrobau (ERC), han renunciat a la paga doble de Nadal després, asseguren, de no aconseguir que la resta de treballadors de l’Ajuntament puguin cobrar-la perquè el Real Decret del mes de juliol de l’Estat fa inviable que la plantilla la pugui rebre enguany.

L’alcalde de Vidreres destaca que hi han renunciat «per solidaritat» amb els treballadors i és que tant ell com Adrobau són els únics de l’equip de govern amb dedicació exclusiva i parcial respectivament -cosa que els fa beneficiaris de les pagues dobles- i van prendre dijous aquesta decisió després d’una reunió amb el comitè d’empresa on es volia intentar salvar la decisió del Govern de Rajoy a Madrid.

En aquest sentit, Jordi Camps, ha explicat que «tant jo mateix com el primer tinent d’alcalde, l’Eduard Adrobau, vam entrar el dijous passat una instància a l’Ajuntament on manifestem aquesta decisió i on demanem tant a Secretaria, Recursos Humans Tresoreria per tal que no se’ls retribueixi».