Consum del Consell Comarcal de la Selva farà un acte informatiu sobre les clàusules sòl a Lloret

L’Oficina de Consum del Consell Comarcal de la Selva i les diferents Oficines Municipals de Consum (OMIC) de la comarca organitzaran diverses sessions formatives sobre les clàusules sòl durant els propers mesos.

En aquestes xerrades, que estan adreçades a les persones que puguin estar afectades per aquest tipus de clàusula, es donarà a conèixer quines són les noves possibilitat de reclamació que s’han obert ( Reial decret llei 1/2017, de 20 de gener, de mesures urgents de protecció dels consumidors en matèria de clàusules sòl).

La primera d’aquestes sessions, organitzada per l’Oficina Municipal de Consum d’aquesta població, serà a Lloret de Mar el proper 23 de febrer a Lloret de Mar. Seguidament, el cicle continuarà a diverses poblacions de l’interior.

El conseller del Servei Públic de Consum, Martí Nogué, ha explicat que, a més d’aquestes xerrades que s’han programat, des de l’Oficina Comarcal de Consum també s’atendrà a totes les persones que necessitin qualsevol tipus d’assessorament al respecte sobre les clàusules sòl.

En aquest sentit, Martí ha ja avançat que al web del Consell s’ha publicat un espai on hi trobaran tota la informació i documentació relacionada amb aquest tema juntament amb un model de reclamació que poden descarregar i utilitzar les persones consumidores per tal d’iniciar el procediment de reclamació.