Activitats a Blanes els dies 25, 26 i 27 de maig

Divendres 25 de maig
§ De les 9’30 a les 11’30 hores, al Pg. de Mar, i organitzada per la Comissió d’Activitats Educatives Solidàries (CAES) Cursa per la Pau, amb la participació d’alumnes de 6è de primària dels centres educatius de la vila.

§ A les 22 hores, a la Capella de l’Esperança, dins del cicle «Música a l’Esperança, XXI Cicle de Concerts»: Follia di Celli. Sasha Agranov, violoncel, i Frances Bartlett, violoncel.

Dissabte 26 de maig
§ A les 18 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: 33 Roda d’Esbarts Infantils i Juvenils Catalonia, amb la participació del Casal Cultural Dansaires Manresans, Esbart Dansaire Cassà de la Selva, Bitrac Dansa d’Igualdada, Esbart Monsoriu de Sant Feliu de Buixalleu i Esbart Joaquim Ruyra de Blanes. Organitzada per l’Esbart Joaquim Ruyra.

§ A les 19,30 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16) Concert de piano amateur a càrrec de Gerard Garcés, estudiant de grau superior al Conservatori del Liceu, amb la col·laboració de Jordi Reynaldos, estudiant de piano.

Diumenge 27 de maig
§ De les 8 a les 19 hores, a l’esplanada del Vilar, XIX Romería Provincial Conjunta con Misa Rociera, organitzada per la “Casa de Andalucía de Blanes”, amb el següent horari:
A les 8 hores, sortida des de davant de l’emissora de Ràdio Marina, a Ca la Guidó, de romeros, carretas y caballistas per acompanyar la Virgen del Rocío fins al Vilar.
A les 11,30 hores, Misa rociera oficiada per Mn. Guerrero i cantada pel “Coro Bahía de Blanes de la Casa de Andalucía” de Blanes.
A les 14 hores, degustació del ja típic Potaje Rociero.
A les 16 hores, actuacions diverses.
A les 19 hores, finalització dels actes, baixada de la Verge i cant de la “Salve rociera”.

§ De les 10,30 a les 13 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, El Grup Fondistes Blanes, el Consell Comarcal de la Selva i les AMPA’S de Blanes: VII Cross Escolar Vila de Blanes.