Blanes recupera l’oficina d’atenció de la Policia Local a la zona turística, unificada amb la d’Informació

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

L’Ajuntament de Blanes ha tornat a posar en marxa avui al matí l’oficina integral d’informació ciutadana situada a la zona turística dels Pins, en unes dependències municipals en forma de mòdul. Des de feia dos anys, per manca de partida pressupostària, s’havia hagut de deixar de donar el servei d’atenció que oferia la Policia Local de Blanes d’aquesta unitat.

L’oficina està ubicada a la Plaça dels Càmpings, a la zona turística del municipi on hi ha la major concentració de visitants durant l’estiu, ja que hi conflueixen molta establiments d’allotjament. El que no es va deixar d’oferir va ser el servei de l’Oficina d’Informació Turística en aquestes dependències, donada la seva important tasca de suport informatiu i divulgatiu.

Per la seva banda, des de la Policia Local de Blanes durant aquests dos darrers anys s’ha estat substituint el servei presencial a l’oficina d’informació amb un agent que patrullava de manera més intensiva la zona turística.

Ara ha estat possible reprendre la seva doble funció de seguretat ciutadana i d’informació turística. Si fa dos anys es va haver de suprimir l’atenció policial, aquest estiu diversos problemes de darrera hora feien perillar la continuïtat del servei que s’havia continuat donant a l’oficina d’informació turística d’Els Pins. Aquestes circumstàncies ja havien provocat que per la qual cosa no s’hagués pogut tornar a obrir tal i com estava previst fer coincidint amb l’inici de l’estiu.

Ajuntament de Blanes

Ajuntament de Blanes

Finalment, a través d’una actuació transversal i conjunta entre les dues regidories de l’Ajuntament de Blanes, s’ha pogut dotar l’oficina de la Plaça dels Càmpings amb un agent de la Policia Local i un informador de turisme. D’aquesta manera, vilatans i visitants tindran de nou a la seva disposició el doble servei de dilluns a diumenge durant tot el dia, de 10 a 14 h i de 17 a 20’30 h, durant els mesos de juliol i agost, i fins la primera quinzena de setembre.

Amb l’obertura del servei que s’ha fet avui al matí s’aconsegueix tornar a recuperar un servei molt apreciat tant pels veïns de Blanes com pels visitants d’aquesta zona. No tan sols perquè es garanteix poder seguir donant la necessària informació turística vital en una població on un dels sectors puntals econòmics és aquest, sinó perquè ara s’ha pogut recuperar aquell valor afegit que significava poder disposar en un mateix punt de l’atenció de la Policia Local i de l’Oficina d’Informació Turística.

Un pensament a “Blanes recupera l’oficina d’atenció de la Policia Local a la zona turística, unificada amb la d’Informació

Els comentaris estan tancats.