Sant Hilari acollirà el V Fòrum de Turisme de la Selva el proper dia 24 de novembre

Programa d’actes del V Fòrum de Turisme de la Selva

El Fòrum de Turisme de la Selva estarà dedicat al «Cicloturisme, ciclisme i BTT, un valor en alça» amb Argelers com a destinació turística convidada i la ponència marc a càrrec de Ludovic Récha i Aurelie Charles. En el marc d’aquesta ponència també es presentarà la destinació turística del territori: Lloret de Mar, per Cristina Rebled.

Prèviament, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu: el conseller de Turisme i president de l’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua, Quim Vivas, i l’alcalde de Sant Hilari Sacalm, Ramon Vaciana, donaran la benvinguda als assistents i inauguraran oficialment la cinquena edició d’aquest Fòrum Comarcal de Turisme.

Grup de persones practicant ciclisme

Després de la ponència marc a càrrec dels representants d’Argelers i Lloret de Mar serà el torn del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu Girona amb la presentació del Club de Màrqueting Turisme Esportiu (Ciclisme i BTT) a càrrec d’Agnès Güell i Gerard Franch. També es donarà a conèixer el segell Bed & Bike de l’entitat Vies Verdes de Girona, a càrrec d’Àngel Planas.

La segona part del fòrum se centrarà en la presentació de diversos casos pràctics. En aquesta part hi intervindran: Marc Corominas, del projecte Tourdera; Cinta Rosell, de l’empresa Traveltec, agència receptiva de turisme actiu; Josep Molina de l’empresa Wikiloc, sobre aplicacions en línia; Pep Vega, de Pedals de Serrallonga, agència receptiva de BTT; Tomàs Fresquet, de l’Evenia Travel, de l’Agència receptiva de turisme actiu.

Aquelles persones que vulguin apuntar-s’hi només cal que s’adrecin al web www.laselvaturisme.com