anuncio_erc

Al juliol l’Aeroport de Girona va acollir més de 300.000 passatgers, un 17% més que l’any passat

Aena

L’Aeroport de Girona-Costa Brava ha tancat el mes de juliol amb 303.256 passatgers, un 17,2% més que el juliol del 2016. A l’acumulat de l’any, l’aeròdrom gironí suma 1.109.748 usuaris, un 16,1% més que al juliol del 2016. Pel que fa al nombre d’operacions, el mes passat es van realitzar 2.837 aterratges i enlairaments (+6,5%) i acumula 11.869, (+4,7%).

Continua llegint

Lloret de Mar ofereix wifi gratuït a la platja

Ajuntament de Lloret de Mar

Els ciutadans, així com els banyistes i visitants que es trobin a la platja de Lloret, ja poden gaudir, des de la setmana passada, del servei de wifi públic i gratuït que ha posat en marxa l’Ajuntament de Lloret de Mar. Per beneficiar-se d’aquest servei l’únic que han de fer els usuaris és connectar-se al cercador de xarxes del dispositiu mòbil i cercar @LloretdeMar per navegar per internet il·limitadament. En total s’han instal·lat 11 punts d’accés.

Continua llegint

Tossa aposta per formar part de ‘Biosphere Destination’, el club internacional de destinacions sostenibles

Ajuntament de Tossa de Mar

Per a donar un gir a la gestió turística i mantenir el lideratge del municipi, l’alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, va signar ahir una carta de compromís amb l’Institut de Turisme Responsable (ITR), un pas més en el camí cap a l’obtenció del certificat Biosphere Destination, que convertiria el municipi en una de les 21 destinacions del món en assolir aquesta categoria.

Continua llegint

Lloret de Mar presenta Lloret Cycling, el projecte ciclista de la destinació amb 12 rutes

Ajuntament de Lloret de Mar

Lloret de Mar ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal el resultat de la tasca d’estructuració del producte ciclista duta a terme durant el primer semestre de l’any amb l’objectiu d’impulsar aquest producte esportiu tal com estava marcat en el pla d’accions 2017 de Lloret Turisme.

Continua llegint

La isla blanca

Resulta difícil hablar de Ibiza y pensar inmediatamente en sus noches, discotecas, fiestas y desenfreno. Pero las Pitiusas, como denominaban los griegos a las islas de Ibiza, Formentera y los islotes adyacentes, tienen una antigüedad y una importancia vital en la historia del Mediterráneo.

Continua llegint

El Aeropuerto de Girona-Costa Brava inaugura hoy 4 nuevas rutas operadas por la compañía aérea Jet 2

De izquierda a derecha, Claire O’Mahony, Manager Destinación Costa Brava de Jet2; Lluís Sala, Director del Aeropuerto de Girona-Costa Brava, y Niel Machin, Manager Regional de Jet 2. / Aena

El Aeropuerto de Girona-Costa Brava ha dado la bienvenida hoy a las nuevas rutas a Birmingham, Edimburgo, East Midlands y Leeds de la compañía Jet2 con el tradicional corte de tarta y un refrigerio a los pasajeros.

Continua llegint

Obre a Pineda de Mar la primera oficina digital i interactiva de turisme de Catalunya

L’Ajuntament de Pineda de Mar i Telefónica han inaugurat aquest migdia la nova Oficina de Turisme, la primera completament digital i interactiva de Catalunya. La presentació del nou equipament ha anat a càrrec de l’alcalde de Pineda, Xavier Amor; la regidora de Turisme, Carme Aragonès;  i el director d’Administracions Públiques de Telefónica Catalunya, Mariano Yágüez.

Continua llegint

Tossa tindrà una Via Brava de 300 metres entre la Platja Gran i la Mar Menuda

Gisela Saladich i Miquel Sunyer a la Via Brava de Tossa / Ajuntament de Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa s’ha adherit al projecte Vies Braves, la xarxa pública d’itineraris marins de la Costa Brava, amb l’objectiu d’ampliar la seva oferta turística, esportiva i de promoció econòmica des de Setmana Santa fins a setembre. La nova ruta de Tossa unirà la Platja Gran amb la Platja de la Mar Menuda, passant per la desapareguda platja del Reig.

Continua llegint