El nou ‘Producte turístic i cultural Vescomtat de Cabrera’ rebrà 809.600 euros del fons FEDER

D’esquerra a dreta, Jordi Camps, Meritxell Borràs i Salvador Balliu / Generalitat de Catalunya

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va participar ahir en la presentació del projecte FEDER “Producte turístic-cultural Vescomtat de Cabrera”, impulsat pel Consell Comarcal de la Selva.

Continua llegint

Les oficines de turisme de Lloret van atendre durant el 2016 més de 100.000 persones

Ajuntament de Lloret

Les oficines de Turisme de Lloret de Mar van atendre durant el 2016 un total de 101.145 persones, el que significa un augment del 14,6% respecte al 2015, quan es van atendre un total de 88.256 visitants. Aquesta xifra incorpora tant les visites presencials a les oficines com les consultes que es fan a través de correu electrònic i postal.

Continua llegint

Concluyen en Lloret con más de 160 asistentes las visitas guiadas de la ruta de la indianos

Ayuntamiento de Lloret

Las visitas guiadas organizadas por Lloret Turismo, “Ruta de los indianos de Lloret con degustación de daiquiri”, han terminado el calendario con la participación de 161 personas que han disfrutado de un recorrido a través de espacios como el paseo de Jacint Verdaguer, la iglesia de Sant Romà o el Museo del Mar, amenizado con una degustación final de daiquiri.

Continua llegint

Inaugurat el nou centre d’atenció al visitant i de serveis del Castell de Montsoriu

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

El conseller de Cultura, Santi Vila, va inaugurar aquest divendres el nou centre de recepció de visitants i de serveis del Castell de Montsoriu, a la Selva. Ubicat al recinte jussà del castell, aquest nou equipament té per objectiu millorar l’atenció dels visitants, facilitar la informació del monument i oferir millors serveis.

Continua llegint