anuncio_erc

El Aeropuerto de Girona-Costa Brava inaugura hoy 4 nuevas rutas operadas por la compañía aérea Jet 2

De izquierda a derecha, Claire O’Mahony, Manager Destinación Costa Brava de Jet2; Lluís Sala, Director del Aeropuerto de Girona-Costa Brava, y Niel Machin, Manager Regional de Jet 2. / Aena

El Aeropuerto de Girona-Costa Brava ha dado la bienvenida hoy a las nuevas rutas a Birmingham, Edimburgo, East Midlands y Leeds de la compañía Jet2 con el tradicional corte de tarta y un refrigerio a los pasajeros.

Continua llegint

Obre a Pineda de Mar la primera oficina digital i interactiva de turisme de Catalunya

L’Ajuntament de Pineda de Mar i Telefónica han inaugurat aquest migdia la nova Oficina de Turisme, la primera completament digital i interactiva de Catalunya. La presentació del nou equipament ha anat a càrrec de l’alcalde de Pineda, Xavier Amor; la regidora de Turisme, Carme Aragonès;  i el director d’Administracions Públiques de Telefónica Catalunya, Mariano Yágüez.

Continua llegint

Tossa tindrà una Via Brava de 300 metres entre la Platja Gran i la Mar Menuda

Gisela Saladich i Miquel Sunyer a la Via Brava de Tossa / Ajuntament de Tossa de Mar

L’Ajuntament de Tossa s’ha adherit al projecte Vies Braves, la xarxa pública d’itineraris marins de la Costa Brava, amb l’objectiu d’ampliar la seva oferta turística, esportiva i de promoció econòmica des de Setmana Santa fins a setembre. La nova ruta de Tossa unirà la Platja Gran amb la Platja de la Mar Menuda, passant per la desapareguda platja del Reig.

Continua llegint

El nou ‘Producte turístic i cultural Vescomtat de Cabrera’ rebrà 809.600 euros del fons FEDER

D’esquerra a dreta, Jordi Camps, Meritxell Borràs i Salvador Balliu / Generalitat de Catalunya

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va participar ahir en la presentació del projecte FEDER “Producte turístic-cultural Vescomtat de Cabrera”, impulsat pel Consell Comarcal de la Selva.

Continua llegint

Les oficines de turisme de Lloret van atendre durant el 2016 més de 100.000 persones

Ajuntament de Lloret

Les oficines de Turisme de Lloret de Mar van atendre durant el 2016 un total de 101.145 persones, el que significa un augment del 14,6% respecte al 2015, quan es van atendre un total de 88.256 visitants. Aquesta xifra incorpora tant les visites presencials a les oficines com les consultes que es fan a través de correu electrònic i postal.

Continua llegint