Tres detinguts per la mort d’un jove a Lloret de Mar

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes (La Selva), amb el suport d’efectius de la Brigada Mòbil, van detenir ahir dissabte tres homes, de 20, 24 i 26 anys, de nacionalitat russa, sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un delicte homicidi.

Els fets van passar cap a les tres de la matinada d’ahir dia 12 d’agost, en una discoteca de Lloret de Mar, on els agents van ser requerits perquè hi havia una baralla.

En arribar al lloc, els agents van trobar un jove italià ferit de gravetat que va ser traslladat en estat crític a l’hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort la passada nit. El jove tenia 22 anys

Un cop evacuat el ferit, els mossos van iniciar la recerca dels autors de l’agressió, que havien fugit. A la poca estona van ser localitzats i detinguts a la zona del passeig marítim.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s’ha fet càrrec de la investigació per tal d’aclarir els fets.

Els detinguts passaran properament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.