Mor un home de 39 anys en l’incendi d’un pis a Tossa de Mar

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi d’habitatge a Tossa de Mar on una persona ha perdut la vida. L’avís s’ha rebut a les 23.51 hores i ha fet desplaçar-hi 8 dotacions.

L’incendi afectava l’interior d’un pis ubicat en una finca de 4 plantes, a l’avinguda Ferran Agulló, 12 d’aquesta localitat de la Selva. El foc, les causes dels qual s’han d’investigar, ha afectat tot l’habitatge. A l’interior de la cuina s’ha localitzat el cos sense vida de la víctima, un home de 39 anys. Es tracta d’un home que treballava des de feia uns quants anys de cambrer en un restaurant de la platja. L’edifici està gairebé buit perquè la majoria són segones residències.

Mentre els Bombers feien les tasques d’extinció, els Mossos d’Esquadra (que hi ha desplaçat 6 unitats), han evacuat les 15 persones que hi havia en aquells moments al bloc. Cap altre veí no ha resultat ferit.

L’incendi ha quedat totalment sufocat a les 00.36 hores. A partir d’aquell moment, els Bombers han remullat tots els punts calents i han ventilat l’habitatge. També n’han revisat l’estructura, que no ha resultat afectada. D’aquesta manera, a les 02.43 hores, la resta de veïns de l’immoble han pogut retornar als seus pisos.