Detingut un lladre que robava plaques solars del centre esportiu de Riudarenes

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

Agents de Mossos d’Esquadra la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir el dia 3 d’agost un home, de 43 anys, de nacionalitat algeriana i veí de Girona, com a presumpte autor de tres robatoris amb força.

Entre el 18 de març i el 2 d’agost, els mossos van detectar tres robatoris amb força perpetrats a les instal·lacions esportives de la localitat de Riudarenes (La Selva) on van sostreure plaques solars. Els lladres van sostreure un total de 60 plaques solars valorades en 14.000 euros.

Arran els fets , els mossos van iniciar un dispositiu de vigilància per tal d’identificar els autors dels robatoris.

El matí del 2 d’agost, un treballador de la zona esportiva va trobar 5 plaques sostretes amagades entre branques en una zona boscosa.

Mossos d'Esquadra

Mossos d’Esquadra

A quarts de deu del 3 d’agost, la policia va veure un vehicle donant voltes per la zona vigilada. Finalment el cotxe es va aturar davant del camí on es trobaven les plaques amagades. Van baixar dos homes mentre el conductor anava maniobrant amb el vehicle per estacionar el turisme de cul per tal de carregar.

Els dos homes van començar a carregar les plaques al porta maletes del cotxe. Els lladres, en veure la policia, van sortir corrents entre la zona boscosa. Els agents van atrapar al conductor mentre els altres es van fer escàpols. Els mossos van detenir l’home per tres delictes de robatori amb força.

La investigació no es dona per finalitzada i no es descarten més detencions. El detingut, sense antecedents, va passar el dia 05 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual en va decretar la seva llibertat.