Els Mossos detenen quatre persones acusades de detenció il·legal i amenaces a Lloret

Edifici dels Mossos d'Esquadra a Blanes

Edifici dels Mossos d’Esquadra a Blanes

Agents de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes, conjuntament amb la Policia Local de Lloret de Mar, van detenir el 25 de febrer quatre homes d’entre 23 i 64 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Lloret de Mar, com a presumptes autors d’un delicte de detenció il·legal i un delicte d’amenaces.

Els fets van succeir el passat 25 de febrer, al voltant de les nou del vespre, quan ens van alertar que un home demanava auxili en un carrer de la població de Lloret de Mar perquè quatre homes l’estarien colpejant. Segons un testimoni, uns individus havien obligat a la víctima a pujar en un turisme i havien fugit en direcció la població de Blanes.

Immediatament, els mossos van realitzar diversos controls als accessos de la població, que van permetre localitzar i detenir un dels presumptes implicats.

Un segon implicat en els successos, germà del primer detingut, es va presentar voluntàriament a les dependències de la policia local. L’home, que presentava cops i restes de sang, també va ser detingut pels mossos.

Simultàniament, els mossos van localitzar la víctima en un carrer de la població de Lloret de Mar i el van traslladar amb ambulància per ser atès de les contusions i les ferides superficials. La víctima va manifestar als agents que uns familiars l’havien lligat, colpejat i acusat de robar una gran quantitat de diners. Per por, va dir que els acompanyaria on guardava els diners.

Quan el van pujar dins el turisme, la víctima va aprofitar el trajecte per escapar saltant del cotxe en marxa. 

Hores després va concloure la investigació amb la localització i  la detenció, a Lloret de Mar, dels altres dos presumptes autors implicats en la detenció il·legal i les amenaces.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 27 de febrer a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.