Un home ha aparegut mort aquest dimarts a la tarda a la platja de Pineda

Un home ha aparegut mort aquest dimarts a la tarda a la platja de Pineda. Poc després de les 6 de la tarda, uns pescadors han vist un cos surant al trencant de l’aigua i han avisat als cossos de seguretat.

Al lloc dels fets, al tram de platja on acaba el C/ Àngel Guimerà, s’han desplaçat la Policia Local i Mossos d’Esquadra, així com els Bombers i el SEM. Els Mossos estan procedint a l’aixecament del cadàver.

Segons fonts policials, l’home ha estat trobat sense roba, només amb sabatilles. L’home no ha estat identificat, però segons les primeres informacions dels agents policials, es tractaria d’un home adult, que podria tenir prop de 60 anys. Així ho ha confirmat a la nostra emissora, a l’informatiu del vespre, el sergent Barba de la Policia Local de Pineda.

Els Mossos han confirmat aquest matí a Ràdio Pineda que l’home que va aparèixer mort ahir a la platja de Pineda no presentava cap signe de violència. Per tant, l’autòpsia haurà de determinar si podria tractar-se d’una mort natural o d’un suïcidi.

Text: Ràdio Pineda