Detingut in fraganti un veí de Tordera robant a l’interior d’un domicili de Fogars de la Selva

.Agents del cos de Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir el dia 12 de novembre a Fogars de la Selva, un home de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tordera (Maresme), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior de domicili.

A quarts d’onze de la nit del mateix dia els mossos van tenir coneixement de l’activació d’una alarma en un domicili de la població de Fogars de la Selva.

En arribar al domicili la patrulla va localitzar una de les finestres amb signes de forçament. Els agents van accedir a la casa saltant la tanca de dos metres d’alçada i van fer un registre per l’interior de l’habitatge.

Durant l’escorcoll van localitzar amagat darrera la porta del lavabo al presumpte lladre. Aquest havia trencat els diferents elements d’alarma que hi havia instal·lats al domicili. El detingut, amb antecedents, va passar el mateix dia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.