Detenen dos homes per haver robat en 11 vehicles als miradors de la carretera de Tossa a Sant Feliu

Foto: Google Earth

Foto: Google Earth

Mossos d’Esquadra juntament amb efectius de la Policia Local de Tossa de Mar van detenir el passat 12 de setembre a Tossa de Mar, dos homes, de nacionalitat espanyola i romanesa, de 61 i 27 anys, com a presumptes autors d’onze delictes de robatoris amb força a l’interior de vehicles.

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tossa de Mar van tenir constància que als miradors de la carretera costanera GI-682, entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols, s’hauria produït un augment de robatoris a l’interior de vehicles.

La metodologia per cometre els robatoris sempre era forçant els panys dels vehicles o trencant els vidres de les finestres, i de l’interior sempre sostreien objectes de valor. Per aquest motiu, els dos cossos policials es van coordinar i van establir un dispositiu per tal de fer front a aquesta problemàtica delinqüencial.

El passat dia 12 de setembre, mentre agents de les dues policies portaven a terme l’operatiu al mirador de Cala Futadera de Tossa de Mar, van localitzar dos homes mirant dins d’un vehicle.

Foto: Google Earth

Foto: Google Earth

Els agents van observar que una d’aquestes persones forçava la porta d’un cotxe i sostreia uns altaveus. A continuació, els dos homes van voler marxar amb un vehicle. En aquest moment agents dels mossos van interceptar el cotxe i van identificar als dos ocupants. Simultàniament, agents de la policia local van comprovar que a la mateixa zona hi havia quatre vehicles forçats.

A l’interior del vehicle interceptat es va intervenir dos tornavisos, unes alicates i quatre guants de plàstic, que utilitzarien per forçar els vehicles. A més, hi van trobar cinc telèfons mòbils, una tablet, uns altaveus i dues motxilles que constaven com a sostrets.

Per aquest motiu, els policies van detenir les dues persones com a presumptes autores d’aquests quatre robatoris. Posteriorment, els investigadors van atribuir a aquestes dues persones set robatoris més a interior de vehicle, que s’haurien produït entre el dia 2 i el dia 9 de setembre, als miradors de la carretera GI-682.

El detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el 13 de setembre a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.