Dos detinguts i cinquanta-quatre identificats en un dispositiu policial a Lloret de Mar

Agents de Mossos d’Esquadra de Blanes, juntament amb agents de la policia local de Lloret de Mar i del Cos Nacional de Policia van establir, el dia 10 de juliol, un dispositiu de vigilància i control a la zona d’oci nocturn de la població per tal d’actuar contra la venda ambulant i els il·lícits penals.

Les accions policials que es van dur a terme durant les dues nits s’emmarquen dins el dispositiu Marlés que, com cada any, es porta a terme a les zones més conflictives de Lloret de Mar.

Els resultats d’aquest dispositiu ha estat:
– 25 denúncies per ordenances municipals de venda ambulant.
– 9 denúncies per ordenances municipals de prostitució.
– 4 denúncies per tinença i consum de substàncies estupefaents.
– 54 identificacions.
– 8 persones traslladades a les dependències del Cos Nacional de Policia per irregularitats diverses relacionades amb estrangeria. D’aquestes persones se’n van citar quatre per irregularitats en la documentació.
– 2 detinguts, un per un delicte de furt per sostreure un telèfon i un altre per un delicte contra la seguretat del trànsit.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona d’oci nocturn de Lloret de Mar com en d’altres carrers de la població.