El Club de Futbol Lloret i l’Ajuntament es disculpen pels insults masclistes a jugadores d’un partit femení

Jugadores de l’equip femení Atlètic Masnou

La Federació Catalana de Futbol ha traslladat a la comissió d’ètica esportiva l’incident viscut el passat dissabte 11 de febrer al camp municipal de futbol del Molí, a Lloret de Mar. Les jugadores dels equips femenins del FC Lloretenc i del Atlètic Masnou van haver d’interrompre el partit que disputaven enmig dels insults i expresions masclistes proferits pels veterans del Club de Futbol de Lloret.

Continua llegint

Esquerra Republicana reclama un pla d’ajudes pels ajuntaments afectats pel temporal

Litoral de Malgrat de Mar / Blanesaldia.com

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) presentarà un seguit d’iniciatives parlamentàries per demanar explicacions al govern espanyol sobre la gestió sostenible que ha dut a terme fins ara al litoral català. També, reclamarà a l’Estat que actuï davant les conseqüències del temporal marítim del cap de setmana del 20 al 22 de gener.

Continua llegint

El buzoneo, de moda en 2017

Empresas como Geobuzón representan el buen momento del sector, que se ha adaptado a los nuevos tiempos hermanándose con la tecnología más puntera

Por muchos cambios tecnológicos que experimente la sociedad moderna hay técnicas que nunca pasarán de moda. Es el caso del buzoneo, es decir, la introducción de impresos de carácter publicitario en los buzones de los futuros consumidores, un eje de la mercadotecnia que justifica su solidez con datos alentadores.

Continua llegint

Investigan la muerte de una niña de ocho años en el Hospital de Blanes mientras esperaba una ambulancia

En Catalunya solo hay dos ambulancia pediátricas / Archivo Blanesaldia.com

El Departament de Salut investiga la muerte de una niña mientras esperaba una ambulancia pediátrica en el hospital comarcal de Blanes (Selva) para trasladarla al hospital Trueta de Girona. / Esta noticia se puede leer en www.lavanguardia.com.

Continua llegint

Protecció Civil activa l’alerta per fortes ventades al litoral acompanyades d’un intens temporal marítim

Protecció Civil de la Generalitat fa una crida a la prevenció i ha activat l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions a Catalunya INUNCAT pel temporal marítim amb fort onatge i l’alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per les fortes ventades previstes pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) aquest cap de setmana i que afectaran en ambdós casos el litoral central.

Continua llegint