La Guardia Civil detiene en Santa Coloma a un marroquí por financiación del grupo terrorista DAESH

Twitter de la Guardia Civil

Agentes del Servicio de Información de la Guardia Civil, bajo la dirección del Juzgado Central de Instrucción, Número 1, y la Fiscalía de la Audiencia Nacional, han detenido hoy a un marroquí, M.E.J., de 43 años en Santa Coloma de Farners por financiar al grupo terrorista DAESH. El detenido es hermano de otros dos hombres que fueron detenidos el pasado mes de julio en Arbúcies.

Continua llegint

Detinguts a LLoret tres homes per temptativa de robatori amb força a Blanes

Ajuntament de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret va rebre avís dels Mossos d’Esquadra, ahir a les 21.40 h, d’un robatori amb força, en grau de temptativa, pel mètode d’encastament en un local comercial de Blanes. Tres persones encaputxades que circulaven en un turisme el van envestir contra la persiana d’un establiment comercial i van fugir del lloc sense poder consumar el fet delictiu.

Continua llegint

Els Agents Rurals localitzen 87 cadàvers de gats i gossos a Tossa de Mar

Agents Rurals

Els Cos d’Agents Rurals va efectuar a mitjans de febrer la retirada d’un dipòsit de cadàvers de gats i gossos que s’havia localitzat en una zona boscosa situada a cala Salionç. Aquesta acció es va realitzar juntament amb la col·laboració de la l’Ajuntament i la Policia Local de Tossa de Mar i el Consell Comarcal de La Selva.

Continua llegint

El Club de Futbol Lloret i l’Ajuntament es disculpen pels insults masclistes a jugadores d’un partit femení

Jugadores de l’equip femení Atlètic Masnou

La Federació Catalana de Futbol ha traslladat a la comissió d’ètica esportiva l’incident viscut el passat dissabte 11 de febrer al camp municipal de futbol del Molí, a Lloret de Mar. Les jugadores dels equips femenins del FC Lloretenc i del Atlètic Masnou van haver d’interrompre el partit que disputaven enmig dels insults i expresions masclistes proferits pels veterans del Club de Futbol de Lloret.

Continua llegint

Esquerra Republicana reclama un pla d’ajudes pels ajuntaments afectats pel temporal

Litoral de Malgrat de Mar / Blanesaldia.com

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) presentarà un seguit d’iniciatives parlamentàries per demanar explicacions al govern espanyol sobre la gestió sostenible que ha dut a terme fins ara al litoral català. També, reclamarà a l’Estat que actuï davant les conseqüències del temporal marítim del cap de setmana del 20 al 22 de gener.

Continua llegint

El buzoneo, de moda en 2017

Empresas como Geobuzón representan el buen momento del sector, que se ha adaptado a los nuevos tiempos hermanándose con la tecnología más puntera

Por muchos cambios tecnológicos que experimente la sociedad moderna hay técnicas que nunca pasarán de moda. Es el caso del buzoneo, es decir, la introducción de impresos de carácter publicitario en los buzones de los futuros consumidores, un eje de la mercadotecnia que justifica su solidez con datos alentadores.

Continua llegint