anuncio_erc

Indemnització per a una dona que va perdre una cama després d’una operació de genoll a l’Hospital Comarcal

Hospital Comarcal de Blanes

El jutjat contenciós administratiu 2 de Girona ha condemnat el Servei Català de la Salut a pagar una indemnització de 208.245 euros a una dona que van operar a l’Hospital Comarcal de la Selva per posar-li una pròtesi de genoll i, mesos després, li van haver d’amputar la cama. / Aquesta notícia es pot llegir a www.cadenaser.com.

L’Ajuntament de Palafolls publica el text divulgatiu ‘Obre la finestra’

Portada del llibre

Coincidint amb a diada de Sant Jordi, aquest dissabte es presentarà a la Biblioteca de Palafolls Obre la finestra, l’últim opuscle editat per l’Ajuntament de Palafolls que presenta un acurat estudi sobre la natura de Palafolls.

El llibre fa un recorregut per la vila analitzant l’entorn des d’un punt de vista natural. Obre la finestra és el treball de recerca de les estudiants palafollenques Mar Selvaggi i de Marina Cabrera, que va aconseguir el primer premi del concurs de treballs de recerca que organitza cada any el consistori.

Continua llegint

Un seismo de 3,8 grados con epicentro en Sils se percibe en la Selva y las comarcas vecinas

A las 13 horas y 4 minutos de hoy se producido un terremoto de 3,8 grados de intensidad de la escala sismológica Richter que se ha notado en poblaciones de la comarcas de la Selva, Baix Empordà, Gironés y Maresme. Se trata del seismo más fuerte de los últimos 18 meses, periodo de tiempo en que se han producido tres terremotos de escasa intensidad.

Continua llegint

Protecció Civil de la Generalitat informa d’un sisme a la Selva sense danys

Generalitat de Catalunya

Protecció Civil de la Generalitat (Departament d’Interior) informa que, d’acord amb les dades facilitades per l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (IGC), a les 01.38 d’aquesta matinada s’ha produït un sisme a la comarca de la Selva, amb epicentre al municipi de Riudarenes, amb magnitud 3. No es té constància que aquest sisme hagi provocat danys.

Continua llegint

La Guardia Civil detiene en Santa Coloma a un marroquí por financiación del grupo terrorista DAESH

Twitter de la Guardia Civil

Agentes del Servicio de Información de la Guardia Civil, bajo la dirección del Juzgado Central de Instrucción, Número 1, y la Fiscalía de la Audiencia Nacional, han detenido hoy a un marroquí, M.E.J., de 43 años en Santa Coloma de Farners por financiar al grupo terrorista DAESH. El detenido es hermano de otros dos hombres que fueron detenidos el pasado mes de julio en Arbúcies.

Continua llegint

Detinguts a LLoret tres homes per temptativa de robatori amb força a Blanes

Ajuntament de Lloret de Mar

La Policia Local de Lloret va rebre avís dels Mossos d’Esquadra, ahir a les 21.40 h, d’un robatori amb força, en grau de temptativa, pel mètode d’encastament en un local comercial de Blanes. Tres persones encaputxades que circulaven en un turisme el van envestir contra la persiana d’un establiment comercial i van fugir del lloc sense poder consumar el fet delictiu.

Continua llegint

Els Agents Rurals localitzen 87 cadàvers de gats i gossos a Tossa de Mar

Agents Rurals

Els Cos d’Agents Rurals va efectuar a mitjans de febrer la retirada d’un dipòsit de cadàvers de gats i gossos que s’havia localitzat en una zona boscosa situada a cala Salionç. Aquesta acció es va realitzar juntament amb la col·laboració de la l’Ajuntament i la Policia Local de Tossa de Mar i el Consell Comarcal de La Selva.

Continua llegint