Blanes acollirà de nou la manifestació unitària de l’1 de Maig

Per tercer any consecutiu, Blanes acollirà la manifestació convocada per la Comissió Maig Obrer i Anticapitalista de l’1 de Maig, Dia Internacional de la classe Treballadora.

Sota el lema Pa, sostre, treball i dignitat, escollit en honor del 100è aniversari de la Revolució Russa, la manifestació sortirà a les 18:30h de l’Ajuntament de Blanes i recorrerà diversos carrers del centre de la vila.

Aquesta serà la tercera convocatòria de la comissió unitària, formada per diverses organitzacions polítiques i sindicals, així com també entitats o plataformes blanenques. De la mateixa manera que en altres edicions, aquest any s’ha volgut treballar des de la presència al carrer fins la formació política i la posada en comú de diferents lluites actuals en l’àmbit laboral.

Les xerrades proposades aniran a càrrec de Montse Castañé, representant de Càrnies en lluita i militant del sindicat COS a l’empresa ESFOSA i Sebas Huguet , delegat sindical dels estibadors al port de Barcelona. Les xerrades es celebraran a l’Ateneu Popular Sa Fera Ferotge a les 19h els dissabtes 22 i 29 d’abril, respectivament.