L’IES d’Hostalric impartirà cicle formatiu dedicat a elaboració de productes alimentaris

La durada d’aquest cicle és de dos anys acadèmics i les sortides professionals estan relacionades amb el sector alimentari, un dels de més projecció de la comarca de la Selva, com a tècnic en elaboració de productes alimentaris o en empreses dedicades a produir, transformar, preparar, distribuir i comercialitzar productes alimentaris.

L’IES Vescomtat de Cabrera d’Hostalric és l’únic de les comarques gironines a on es podrà fer aquesta formació. El període d’inscripcions està obert fins el dia 24 de maig i s’ofereixen 20 places.

La comarca de la Selva destaca per tenir importants empreses alimentàries i de molta diversitat en quant a productes i processos. Un conjunt significatiu d’aquestes empreses col•laboren en aquest cicle formatiu oferint una estada formativa als 20 alumnes del cicle.

Amb aquest mòdul es rebrà formació en la elaboració de productes alimentaris d’acord als processos de producció i de qualitat de les empreses, efectuant el manteniment de primer nivell dels equips i aplicant la legislació vigent d’higiene i seguretat alimentària, de protecció ambiental i de prevenció de riscos laborals.