Leonardo Fernández, reelegit president de la junta local de Lloret de Mar

Membres del PPC de Lloret de Mar

Membres del PPC de Lloret de Mar

L’assemblea local del PPC de Lloret de Mar ha revalidat avui en el càrrec al president de la junta local, Leonardo Fernández. També repeteix el secretari, Xavier de la Riva. Fernández ha destacat que «hem fet una bona feina fins ara i per això podem dir que tenim una junta consolidada i bones perspectives de creixement».

De fet, la junta ha ampliat els seus membres i es proposa seguir creixent «fent arribar les nostres propostes i el projecte del Partit Popular de Lloret de Mar a tots els ciutadans, escoltant les seves inquietuds i recollint les seves propostes», ha dit Fernández, que és regidor a l’Ajuntament de Lloret de Mar.

En aquest sentit, ha explicat que «la junta local és un gran suport per l’acció del grup municipal», i ha expressat la seva voluntat de seguir treballant intensament en aquesta línia «per donar més visibilitat a la feina que estem duent a terme i aconseguir que més gent s’acosti a nosaltres per tractar els temes del municipi que els preocupen. Hi ha molta feina per fer a Lloret de Mar», ha assegurat Fernández, i ha afegit que «per afrontar els reptes del nostre municipi ens cal l’ajuda de tots».

A l’acte ha assistit el vicesecretari d’Organització del PPC de Girona, Enric Martínez, també portaveu del partit a l’Ajuntament de Lloret de Mar, així com altres membres de la direcció del PPC de Girona.