Tret de sortida del programa Impulsa a diverses poblacions de la comarca

Consell Comarcal de la Selva

Consell Comarcal de la Selva

El programa Impulsa la Selva, promogut per la Fundació Oscobe i l’obra Social ‘La Caixa’ s’ha posat en marxa a diversos municipis de la comarca amb l’objectiu de donar una oportunitat de formació a persones aturades de la comarca de la Selva.

La xarxa SIO (Xarxa de Serveis Integrals per a l’Ocupació) del Consell Comarcal de la Selva compta amb aquest programa de formació que permetrà atendre fins a 450 persones aturades de diversos municipis de la Selva.

Aquest programa ofereix diferents càpsules formatives amb l’objectiu de donar a les persones en situació de recerca de feina recursos d’orientació, formació i desenvolupament de competències clau i professionals. En el marc d’aquesta formació es treballaran temàtiques com l’anàlisi del mercat de treball, l’anàlisi de l ’ocupabilitat, les competències instrumentals per a la recerca i el desenvolupament competencial.

Al llarg d’aquest programa Impulsa la Selva es preveu atendre fins a 450 persones aturades dels municipis d’actuació de la xarxa SIO ( Serveis Integrals per a l’Ocupació) del Consell Comarcal de la Selva: Breda, Hostalric, Massanes, Riells i Viabrea, Santa Coloma de Farners, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Hilari Sacalm, Sils i Vilobí d’Onyar).

El programa, que s’ha iniciat recentment, es preveu que duri fins al novembre de 2016.