Suzuki presenta la nova SV 650 a Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de Mar

Ajuntament de Lloret de Mar

L’empresa del sector del motor Suzuki ha escollit Lloret de Mar per a la presentació internacional del nou model de moto SV 650.

Després d’estudiar diferents localitzacions, i acompanyada per l’agència Crom Events de Lloret, l’empresa es va decantar per Lloret de Mar i en concret per l’Hotel Rigat Park on ha trobat l’espai adequat per acollir als més de 250 periodistes i distribuïdors que s’han desplaçat des dels seus països d’origen per venir a la presentació mundial del nou producte de la marca.

La presentació internacional del nou model tindrà lloc en dues fases: una primera etapa, que va tenir lloc entre el 20 de febrer i el 2 de març, en la qual van arribar a Lloret sis grups de periodistes europeus i del Japó per descobrir la nova moto i poder parlar amb l’equip d’enginyers que ha estat responsable del desenvolupament de la SV 650; la segona etapa començarà el proper 7 de març i s’allargarà fins al dia 20 de març, i servirà perquè nou grups de distribuïdors europeus de la marca podran conèixer i provar aquest nou model que encara no ha sortit a la venda.

En total hauran estat més de 250 assistents que, en estades de dues nits, hauran tingut l’oportunitat de descobrir aquesta novetat del 2016 de l’empresa Suzuki.

Aquesta no és la primera vegada que una important empresa del sector del motor aposta per presentar un nou producte a Lloret de Mar. L’any 2012 Audi va escollir la ciutat de Lloret per a la presentació internacional del seu model Audi A1 Sportback. Una relació amb el motor que també va lligada a la llarga trajectòria de Lloret en l’acollida d’importants esdeveniments esportius com el Rally Costa Brava Històric, que enguany celebrarà la seva 13a edició.