L’Ajuntament de Lloret desatén la petició de reunió de la plataforma Aturem la C-32

JFG

JFG

El passat 24 d’agost, a través d’un escrit entrat per registre, la Plataforma Aturem la C-32 va sol·licitar a l’alcalde de Lloret una reunió urgent per parlar sobre la notícia d’una sèrie d’enquestes que s’estaven fent als conductors de la carretera de Blanes-Lloret, així com de la instal·lació de comptadors de vehicles en aquesta via, i que haurien de servir per a la realització d’un estudi de mobilitat encarregat pel propi ajuntament.

A dia d’avui, la plataforma encara està a l’espera d’una resposta de l’alcalde Jaume Dulsat.

És per això que volem denunciar públicament la manca de transparència i participació ciutadana en una tema tan important com és la prolongació de l’autopista C-32 i que, de fer-se aquesta infraestructura, hipotecaria de manera irreversible els paratges naturals i culturals de Lloret i Blanes.

Una petició de reunió que s’ha fet en nom de les més de 5000 persones que ja donen suport al manifest contrari a la prolongació de la C-32 i a favor d’unes alternatives molt més respectuoses amb el nostre entorn i que realment servirien per millorar els problemes de mobilitat interna de la zona.

En aquest sentit, la Plataforma Aturem la C-32 ja va fer públic, fa unes setmanes, els resultats d’un estudi de mobilitat encarregat per la pròpia plataforma entre la C-32 i el municipi de Lloret.

Aquest estudi conclou que només un 14,41% dels cotxes que accedeixen a Lloret procedents de la Gi-600 i la Gi-682 són potencials usuaris del tram d’ampliació projectat de la C-32. El que significa que, només 1 de cada 7 d’aquests vehicles, podria estar afavorit per la construcció del ramal de la C-32 Blanes – Lloret de Mar.