El vidrerenc Marc Carreras guanya el premi YUZZ Girona a l’emprenedoria

Foto de grup dels premiats

Foto de grup dels premiats

Marc Carreras ha estat el guanyador de l’edició 2014 del programa Yuzz a Girona. El seu projecte, Protec Therm, intenta solucionar el sobreescalfament que es produeix a l’estiu en moltes instal·lacions d’energia solar tèrmica, presentant una alternativa per evitar un possible sobreescalfament sense requerir un consum addicional d’energia.

Com a premi ha obtingut un viatge a Silicon Valley (California; Estats Units), el bressol de la innovació mundial, juntament amb els altres 23 participants més brillants de l’actual edició de YUZZ. El programa està dirigit pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), i la col·laboració de diversos partners locals, com l’Ajuntament de Girona, la Fundació Príncep de Girona o l’Associació d’empreses de noves tecnologies de Girona (Aenteg), entre d’altres.

El projecte impulsat per l’emprenedor vidrerenc Marc Carreras és una empresa dedicada a la innovació, estalvi energètic i optimització de les instal·lacions solars tèrmiques. El producte Protec Therm intenta solucionar el sobreescalfament que es produeix a l’estiu en moltes instal·lacions d’energia solar tèrmica, presentant una alternativa per evitar un possible sobreescalfament sense requerir un consum addicional d’energia.