ICV-E de Riells i Viabrea presenta els quatre primers candidats de la llista per a les eleccions municipals

Riells_icv-e

Foto: ICV-E de Riells i Viabrea

L’Entesa de Riells i Viabrea va acordar, el passat mes de desembre, acostar-se a Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) amb l’objectiu de reforçar el paper de la formació en aquesta població de La Selva i consolidar el projecte ecosocialista de cara a les properes eleccions municipals, del mes de maig.

Així, l’assemblea local de L’Entesa de Riells i Viabrea -des d’ara ICV-E de Riells i Viabrea- va escollir Amparo Martos, Antonio Sala i José Martínez que, amb José Antonio Rodríguez, l’actual regidor i cap de llista, ocuparan els primers llocs de la candidatura.

Per a Rodríguez «el nou projecte d’Iniciativa està obert a totes les persones valentes que volen treballar per al poble i la gent, com hem vingut demostrant des de l’Entesa tot el temps que portem a l’ajuntament, a dins i a fora del govern». Així mateix, ha afegit que aquest «és un projecte engrescador que persegueix millorar els serveis que dóna l’ajuntament als habitants, en benefici de tothom, com són la protecció civil, l’organització del servei de correu postal, les vies de comunicació del municipi com la C-35 i les freqüències de pas de trens, tots aquests temes són importants i bàsics per la millora de la qualitat de vida de la gent de Riells i Viabrea»

José Antonio Rodríguez va ser escollit candidat de la formació a Riells i Viabrea el mes de juliol de l’any passat. És regidor des d’aquesta legislatura i el mes de març va assumir el càrrec de conseller del Consell Comarcal de La Selva, en substitució de Josep Romaguera, després que aquest renunciés a l’acta de regidor de l’ajuntament de Maçanet de la Selva.