Els centres educatius de Lloret de Mar participen en el projecte de reutilització dels llibres

Escola Fenals /Foto: Ajuntament de Lloret

Escola Fenals /Foto: Ajuntament de Lloret

Els diferents centres d’educació infantil, primària i educació secundària de Lloret s’han sumat al projecte de socialització de llibres.

En aquest projecte són les escoles i instituts els que gestionen els llibres amb l’objectiu de assegurar una sèrie d’actituds i valors que giren al voltant del reciclatge i el respecte pel medi ambient per una banda i, per l’altra, l’ús sostingut del material i el fet de compartir, respectar i responsabilitzar-se dels llibres.

Un altre dels objectius importants del projecte és el d’abaratir el cost en la compra dels llibres de text per a les famílies. Amb aquesta iniciativa, els llibres poden ésser aprofitats al llarg d’un període de, com mínim, quatre anys, termini imposat per la llei a les editorials per mantenir-los.

Ignasi Riera, regidor d’Educació, va xplica agraïr a la comunitat educativa «la seva implicacio per fer realitat aquest projectes. Aquest curs 2014-2015, un total de 2.961 alumnes de les escoles i 1.896 dels instituts de Lloret s’han adherit a aquest projecte i el cost total que s’hi ha destinat des de l’Ajuntament és de 40.000 euros». Lloret de Mar compta actualment amb cinc escoles, tres instituts i un centre concertat.