Jaume Dulsat, escollit candidat de CiU a Lloret de Mar per a les properes eleccions municipals

L’assemblea local va ratificar ahir al vespre l’alcaldable de la població selvatana

Jaume Dulsat, a la dreta de la imatge / Foto: CiU Lloret de Mar

Jaume Dulsat, a la dreta de la imatge / Foto: CDC Lloret de Mar

Els militants de Convergpencia Democràtica de Catalunya (CDC) de Lloret de Mar van escollir ahir a Jaume Dulsat com a proper cap de llista a les eleccions municipals 2015. A banda de Dulsat, el comitè executiu local havia proposat a Lluís Mosella i a Albert Robert com a possibles candidats per encapçalar la llista del partit (tot i que fa uns dies Robert va renunciar per passar a formar part de la candidatura de Dulsat).

Les tres persones proposades complien el perfil que l’executiu local buscava. Entre aquestes qualitats destaquen la formació, la capacitat de lideratge i fermesa, amb objectius i projectes per Lloret però sobretot es va valorar la renovació buscant un cara nova. Aquest fet s’emmarca en la voluntat de fer partícip a la militància en l’elecció del seu candidat.

En paraules de Jordi Martínez, president de la secció local: «Amb la renovació de l’executiva local el passat mes de maig vam iniciar un procés de regeneració que es reflexa avui amb l’elecció del candidat de CiU a les properes eleccions municipals».

Imatge de la reunió, ahor a la seu de CDC a Lloret / Foto: CDC de Lloret de Mar

Imatge de la reunió, ahor a la seu de CDC a Lloret / Foto: CDC de Lloret de Mar

Per la seva banda Jaume Dulsat s’ha adreçat als militants manifestant: «felicitar al candidat Lluís Mosella, que podria haver estat un excel·lent alcaldable, per la seva participació en aquest procés, que ha de ser un punt d’inflexió pel militants que han tingut la possibilitat d’escollir el candidat de la coalició». I ha assegurat que «estructurarem un equip preparat, molt professional, jove i dinàmic per seguir liderant Lloret de Mar».

El candidat

Jaume Dulsat és actualment director-gerent de la Fundació Privada Carl Faust – Jardí Botànic Marimurtra i professor universitari a l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme de Sant Pol. És Màster MBA en Direcció i Organització d’Empreses i diplomat en Turisme per la Universitat de Girona. Te una experiència de deu anys en la direcció d’empreses i ha treballat tant el sector públic com el privat.