Lloret de Mar activa mesures de prevenció d’incendis forestals

proteccio_civilL’Ajuntament de Lloret pren mesures de prevenció davant l’activació del Pla Alfa 2 del Cos d’Agents Rurals. El Pla Alfa és un procediment operatiu que té establert el Cos d’Agents Rurals per definir les actuacions dels efectius de vigilància i prevenció d’incendis forestals desplegats sobre el territori, davant les situacions de perill d’incendi que es produeixen.

En aquest cas, s’ha situat en el fase dos amb una especial incidència en la vigilància d’incendis forestals. A més, aquest servei està reforçat des del cos de la Policia Local i Protecció Civil que també realitzen aquestes tasques des d’ahir a les 16.00h.

El regidor de Protecció Civil, Jordi Martínez, recomana als veïns extremar la prudència i assenyala que en cas de qualsevol detecció de possible incendi cal trucar directament al 112.

Pel que fa a la calor, Protecció Civil recomana especialment evitar les activitats d’esforç a l’aire lliure durant les hores centrals del dia, hidratar-se correctament i tenir especial cura de nadons i gent gran.