El Consell Comarcal de la Selva organitza la segona mostra de caràcters creatius, artístics i culturals StartArt2017

El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat la segona mostra de caràcters creatius, artístics i culturals StartArt2017. Després de l’èxit assolit en la seva primera edició, aquest any El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners aposta per dur a terme la segona edició d’aquesta iniciativa, que tindrà dues parts diferenciades.

La primera part estarà dedicada a conèixer experiències d’emprenedors de l’àmbit artístic, creatiu i artesanal (elevator pitch) i la segona part estarà centrada en una dinàmica de treball en xarxa, que té per objectiu afavorir la creació de sinergies i contactes entre els participants. El dinamitzador de la jornada serà en David Alberca, entrenador (coach), consultor i formador en competències transversals i desenvolupament personal.

El projecte StartArt va néixer l’any passat amb l’objectiu de donar visibilitat als productes i serveis d’un col•lectiu d’emprenedors cada vegada més important, els que tenen projectes de l’àmbit artístic, creatiu i artesanal.

En l’edició d’enguany, els responsables del Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de la Selva i d’El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners han fet una selecció dels projectes que es presentaran en el marc d’aquesta segona mostra de caràcters creatius, artístics i culturals. Durant el mes d’agost s’ha fet una crida a través de les xarxes socials perquè aquelles persones que estan pensant a crear una empresa en alguns d’aquest àmbits o bé ja la tenen i que té una existència de menys de tres anys presentessin el seu projecte al Consell Comarcal de la Selva abans del 25 d’agost.

Tant els tècnics d’empresa del Consell Comarcal de la Selva com el mateix director d’El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners han valorat molt positivament la resposta que han tingut dels emprenedors de les comarques gironines.

La jornada, que se celebrarà el proper dia 29 de setembre al mateix Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, s’emmarca dintre el cicle de networkings que organitza la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial de la Diputació de Girona i hi poden participar projectes d’arreu del territori gironí que estiguin en fase de creació o dins els tres primers anys de vida del negoci.