Nylstar de Blanes posa a la venda 1.000 bosses de mà a preus asequibles

La factoria Nylstar de Blanes allotja aquests dies una Pop-up Store de Lupo Barcelona oberta a la participació de tothom qui cerqui una bossa de mà d’alta qualitat a preus més assequibles.

Pensant en especial en la proximitat del Dia de la Mare, que se celebrarà enguany el proper diumenge 7 de maig, s’hi ofereixen fins a 1.000 bosses de mà d’uns 200 models diferents amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original.

La botiga temporal, ubicada a les oficines de Nylstar, a l’Avinguda de l’Estació número 53, s’ha posat en marxa aquest dimecres i estarà oberta fins el divendres 5 de maig, cada dia des de les 11 del matí fins les 6 de la tarda. Ja fa anys que hi ha una estreta relació entre Lupo i Nylstar, i en aquesta ocasió s’ha optat per acostar a Blanes aquesta venda flash que complaurà tothom a qui li agrada lluir aquest complement.

Lupo Barcelona és una marca que des de l’any 1920 fa bosses de mà de pell d’alta qualitat, amb models que combinen l’elegància amb la modernitat. La seva confecció és molt artesanal, i els dissenys s’inspiren en Barcelona. Val a dir que hi ha preus accessibles pràcticament per a totes les butxaques: des dels 29 € el complement més assequible fins els 270 € el més car.

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, s’ha acostat avui al migdia a la factoria Nylstar i s’ha interessat per conèixer de primera mà com està anant la represa de la producció iniciada el passat mes de març, després d’estar vuit mesos aturada. Actualment, Nylstar està començant a tancar comandes amb clients dels Estats Units, a qui subministrarà fil especialitzat apte per a peces esportives, per exemple.

En aquest sentit, l’empresa de Blanes comença a donar símptomes de recuperació, i s’està treballant per captar nous clients internacionals. Durant la visita d’avui, l’alcalde ha pogut comprovar de primera mà una mostra dels nous productes en què està treballant la factoria tèxtil. Per poder ensenyar als futurs clients la qualitat del producte que fabriquen, han confeccionat pantalons, samarretes i roba esportiva que destaca per tres principals característiques que la fan òptima per aquest tipus de peces: és transpirable, lleugera i elàstica.

Text i fotos: Ajuntament de Blanes