Productors i negocis de la comarca fan una trobada d’intercanvi a Hostalric

Imatge de la tro

Imatge de la trobada / Ajuntament d’Hostalric

Aquesta activitat, que ha acabat amb resultats molt positius, s’ha fet en el marc del projecte LOCALITZA, endegat pel Consell Comarcal de la Selva i del qual Hostalric és col·laborador

Entre els participants, aproximadament una cinquantena, hi ha hagut productors i establiments d’arreu de la comarca de la Selva com Vidreres, Riudarenes, Blanes, Caldes de Malavella, Sant Martí Sapresa, Santa Coloma de Farners, restauradors, establiments hotelers i cases de turisme rural de la comarca.

Durant la sessió, els productors han disposat d’una taula on han exposat els seus productes, material promocional i també s’han pogut fer tastets dels seus productes. Els establiments han anat passant taula per taula per tal de fer un intercanvi d’impressions amb els productors. Les entrevistes han tingut una durada de cinc minuts, aproximadament.

Fa unes setmanes es va fer una prova pilot del programa LOCALITZA, a l’Hotel Monterrey de Lloret de Mar. En aquella ocasió es va fer arribar el producte local als nodes turístics, i amb el lideratge del Centre Gastronòmic Domus Sent Soví i el Consell Comarcal de la Selva, 5 productors de la comarca es van unir per a fer packs conjunts i oferir-los com a souvenirs.

La prova pilot s’allargarà fins a acabar la temporada turística, moment en el qual en funció dels resultats s’anirà ampliant a d’altres establiments turístics de la Selva que es vulguin vincular als productes de proximitat,