Activitats a Blanes els dies 12, 13 i 14 d’abril

Divendres 12 d’abril

De 9,30 a 12 hores, i organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes amb motiu de la celebració el dia 6 d’abril del “Dia Mundial de l’Activitat Física”: Passejada al Vilar.
A les 10,30 hores, a la sala infantil de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i dins l’espai Nascuts per llegir: “El fil de la vida”, amb l’Eva González.


A les 20 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Conferència: “La vigència del concili Vaticà II”, a càrrec de Gaspar Mora, doctor en Teologia Moral a la Facultat de Teologia de Catalunya. Organitzada per la Parròquia de Sta. Maria.

Dissabte 13 d’abril

Tot el dia, a la Pl. de la Verge del Vilar: Jornada de Música al Carrer. Organitzada per l’Escola de Música del Col·legi Sta. Maria amb motiu del seu 25è aniversari.
De 10 a 13 hores, a la Pl. de la Solidaritat i al tram alt de la Rbla. de Joaquim Ruyra: Taules-taller i fustes decoratives per a pintar dibuixos al·legòrics de Sant Jordi, adreçats als més menuts. Organitzat per l’Associació de Comerciants Tot Blanes.

Diumenge 14 d’abril

 

El 14 d'abril de 1931 es va establir a Espanya la II República

El 14 d’abril de 1931 es va establir a Espanya la II República

De 9 a 19 hores, a la pista verda de la Ciutat Esportiva de Blanes: II Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Rítmica, nivells VII, VIII, IX i X. Organitzada pel Club Rítmica Blanes Vitry.
De 9,30 a 15 hores, a la Ciutat Esportiva de Blanes: II Obert Vila de Blanes d’Escacs. Organitzat pel Club Escacs Blanes.
De 10 a 14 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics: Jornada de Sensibilització 0-3. Tallers per a nens de sensibilització de la importància de les escoles bressol. Organitzada per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Blanes.
A les 11,30 h, Ofrena floral al Monument a les víctimes i represaliats pel franquisme, davant el cementiri de Blanes. Organitza EUiA de Blanes.
A partir de les 14 hores, Dinar de la Festa Republicana al Paratge de El Vilar.
A les 19 hores, a l’auditori del Centre Catòlic (C. de Roig i Jalpí, 16): Concert: “Recordant la història de la música moderna”, amb el trio musical Sue & Sounds.