Èxit d’assistència a la Quina del cau de Blanes, que va tenir el suport de 40 botigues

Imatge de la celebració de la Quina a l’Esbarjo Parroquial

El passat 4 de gener, l’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa va organitzar, per 12è any consecutiu, una Quina Popular a l’Esbarjo Parroquial. L’activitat, que va començar a les 18 hores i es va allargar fins passades les 21 hores, va ser un èxit d’assistència i va aconseguir aplegar més de 350 persones.

Enguany, 40 botigues i comerços de Blanes van col·laborar aportant els premis que es van sortejar, i gràcies al seu ajut, es van entregar 10 quines i 15 línies entre els participants. Els regals van ser variats i diversos: 2 pernils, 1 quilo de gambes, caixes de fruita, ampolles de vi, roba, bombons, articles de decoració, etc.

La Quina de l’A. E. i G. Pinya de Rosa és una activitat lúdica i amena pels dies nadalencs, ja que sempre s’organitza pels volts del Dia de Reis, però també té l’objectiu d’aconseguir beneficis econòmics per subvencionar les diferents activitats del cau al llarg de l’any. Per aquest motiu, l’acte el prepara una comissió de caps i en el seu desenvolupament hi col·laboren també les unitats de Truc i Pioners i Caravel·les.

Finalment, satisfets pel nombre de participants, l’Agrupament Escolta i Guia de Blanes agraeix a tots els assistents i a totes les botigues col·laboradores el seu recolzament, un any més, a La Quina del cau.