El ple de l’Ajuntament de Blanes per tractar els pressupost de 2013 es farà el proper dijous dia 13

  • L’alcalde de Blanes Josep Marigó / Foto: Arxiu Blanesaldia.com

    L’alcalde Josep Marigó ha decidit ajornar la sessió perquè els grups municipals disposin de més temps per estudiar la documentació, en especial el Pressupost de 2013
  • El ple es farà el proper 13 de desembre

Inicialment, el ple extraordinari que havia de debatre dos únics punts a l’ordre del dia s’havia convocat per aquest proper dilluns 10 de desembre a l’hora habitual, les vuit del vespre. Amb l’objectiu que els grups municipals disposin de més temps per poder estudiar la documentació dels pressupost de 2013, l’alcalde ha decidit ajornar la convocatòria perquè tingui lloc uns dies més tard.

Concretament, la nova convocatòria del ple municipal de l’Ajuntament està previst que es faci el dijous 13 de desembre a la mateixa hora. L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha signat avui un decret on es recull textualment: «Per tal d’afavorir un major estudi per part dels grups municipals dels assumptes que integren l’odre del dia, especialment el Pressupost municipal, és prudent ajornar la data de celebració de la sessió extraordinària convocada i posposar-la per al proper dijous dia 13 de desembre».

Igualment, el mateix decret inclou que es manté pel proper dilluns dia 10 la convocatòria que ja s’havia fet de la Comissió Informativa d’Hisenda en què participen els grups polítics municipals. A banda de l’aprovació del Pressupost municipal del 2013, el ple extraordinari del proper 13 de desembre també inclou debatre la subrogació del personal del Consorci Urbanístic Portal de la Costa Brava-Illa de Blanes, que a l’anterior sessió plenària ordinària del mes de novembre va quedar fora de l’ordre del dia.