Activitats a Blanes els dies 8, 9, 10 i 11 de setembre

Dissabte 8 de setembre

§ A l’Av. de Catalunya, davant del Local Social, actes de celebració de les Festes de la Plantera.
– A les 9,30 hores, traca.
– A les 10 hores, cercavila amb la Banda de Música de Ca la Guidó, amb recorregut per l’Av. de Catalunya, Pl. de Mèrida, i carrers d’Astúries i de García Lorca.
– A les 10,30 hores, botifarrada popular.

– A les 12 hores, festa de l’escuma.
– A les 17 hores, xocolatada popular per als nens del barri.
– A les 18 hores, conte contes a càrrec de Mercè Domènec.
– A les 19 hores, exhibició de twirling a càrrec del Club Twirling Blanes, i actuació de ball a càrrec d’una colla jove del barri.
– A les 22 hores, ball amb la Disco Mòbil de Franma.

 

§ A partir de les 13 hores, a la Pl. de Mas Moixa, Festa popular amb parada de gegants i capgrossos, partit de futbol, gimcana i piruletes i caramels per a tots els nens i nenes. Organitzada per l’Associació de Veïns de Mas Moixa i la Colla Gegantera de Blanes.

§ A les 19 hores, a la Casa d’Ardales (C. de Mont-Ferrant, 14), i dins dels actes de celebració de la visita a Blanes de la imatge de la “Virgen de Villaverde”: Missa en honor de la Virgen de Villaverde.

§ A la Pl. de l’Església, actes de commemoració del Mil·lenari de la Mare de Déu del Vilar.

– A les 19,30 hores, missa a la parròquia de Sta. Maria.
– A les 20,30 hores, projecció de fotografies: “El Mil·lenari de la Mare de Deú del Vilar”.
– A les 21 hores, sopar popular.
– A les 22 hores, actuació de la VBella Banda.

§ De les 21 a les 2 hores de la matinada, a la platja del Centre, i organitzat pel Club Pesca Esportiva Ntra. Sra. del Vilar.
43è Concurs Trofeu Blanda de Pesca al Llançat.

Diumenge 9 de setembre

§ De les 7 a les 17 hores, amb sortida i arribada a la Ciutat Esportiva,  Costa Brava BTT Xtrem 2012. Recorregut per boscos de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar i Tordera, i organitzada pel Club Esportiu FreeBike.

Dilluns 10 de setembre

§ De les 18 a les 22 hores, al Pg. de Mar, Fira de sabors catalans i activitats lúdiques per a nens. Amb la col·laboració de l’Associació Cultural Sabors Catalans.

§ A les 20 hores, al Pg. de Mar, davant del Banc dels Músics, Concert d’havaneres amb La Vella Lola.

§ A les 22,30 hores, al Pg. de Dintre, com a  acte previ a la Marxa de Torxes per la Independència organitzada per diverses entitats, amb la col·laboració de diferents partit polítics i entitats. Actuació dels Grallers de la Colla Gegantera i de la Cobla Marxa de Torxes.

§ A les 23 hores, des del Pg. de Dintre, passant per diversos carrers del centre de la vila i fins a Sa Palomera, i organitzada per diverses entitats: Marxa de Torxes per la Independència. Ofrena floral i lectura de manifest davant del monument a en Lluís Companys i hissada d’estelada a Sa Palomera.

Dimarts 11 de setembre Diada Nacional de Catalunya
§ Tot el dia, al passeig de mar: Fira de sabors catalans i activitats lúdiques per a nens. Amb la col·laboració de l’Associació Cultural Sabors Catalans.

§ De les 10 a les 14 hores, al camp municipal de futbol Pedro Alia Dorado, ubicat al C. de Ca la Guidó, s/núm., i organitzat per l’AD Ca la Guidó. Torneig de futbol Memorial Pedro Alia Dorado.

§ A les 11 hores, al monument a Lluís Companys. Ofrena floral.

§ A les 12 hores, al passeig de mar, davant del Banc dels Músics: Concert de música tradicional i popular a càrrec del grup Cançonadors. Amb la col·laboració de l’Associació Cultural Sabors Catalans.

§ A les 19 hores, davant l’Ajuntament. Baixada de Senyera i Cant dels Segadors.

§ A les 19,15 hores, a la Pl. dels Dies Feiners. Audició de sardanes a càrrec de la Cobla l’Anònima de Blanes.