Jean Castel (Cs): ‘És urgent fer noves convocatòries de Mossos perquè arrosseguem un dèficit d’agents’

Membres de Ciutadans de Blanes, amb el candidat a diputat Jean Castel

El candidat de Ciutadans (Cs) al Parlament per Girona, Jean Castel, ha manifestat la necessitat «urgent» de realitzar «noves convocatòries de Mossos d’Esquadra» perquè en l’actualitat «arrosseguem un dèficit d’agents policials». Així ho ha indicat durant la visita a la carpa de Cs a Blanes aquest matí.

Castel ha insistit en la necessitat de dotar la policia autonòmica de nous efectius “perquè en determinades poblacions també les policies locals estan sota mínims” i en llocs turístics, com Blanes i Lloret, el reforç policial resulta imprescindible durant l’època estival, quan augmenta exponencialment la població. “Cal un govern que prioritzi un pressupost que doni viabilitat a convocatòries reals i efectives”, ha reiterat.

Per al candidat taronja, «Ciutadans és la garantia d’un futur polític que aporti solucions» perquè «té un programa que no distingeix entre catalans» i se centra «en els que ens preocupa a tots: educació, sanitat i dependència». Per aquesta raó ha apel·lat al vot per Inés Arrimadas com a «garantia de futur i oportunitats».