Activitats a Blanes els dies 15, 16 i 17 de desembre

JFG

Divendres, 15 de desembre

§ A les 9 hores, des de l’escola Sa Forcanera, ubicada a l’Av. de la Pau, 31, fins al Pg. de Mar, i organitzada per la pròpia escola Sa Forcanera, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Marxa per la Marató i esmorzar. 

§ De 10 a 12 hores, a la Pl. de l’Església: Cantada de nadales al carrer a càrrec del Col·legi Cor de Maria. 

§ De 10 a 14 i de 16 a 20 hores, a la sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal, ubicada al Pg. de Catalunya, 2, i organitzada pel Banc de Sang i Teixits: Jornada de Donació de Sang. 

§ A les 16,45 hores, amb sortida i arribada des de l’escola Mn. Joan Batlle (C. de Lope de Vega, 1), i organitzada per la pròpia escola, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3.
III Marxa d’Orientació Nocturna Familiar (6 km). 

§ A les 19 hores, a la Sala García Tornel (C. Ample, 11): Presentació de l’exposició “Mandales per la Pau”, de l’Associació de Dones Artesanes de Blanes. 

§ A les 19,15 hores, a l’auditori del Centre Catòlic, ubicat al C. de Roig i Jalpí, 16: presentació del llibre “Només són pedres”, de Joan Adell. 

§ A les 20 hores, a la parròquia Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església, i organitzat per Viu Cantant a benefici de Càritas: Concert de Nadal a càrrec de la Coral Viu Cantant. 

Dissabte 16 de desembre

§ De 10 a 13 hores, al Pg. de Cortils i Vieta, a l’alçada del Banc dels Músics, i organitzats per l’AEiG Pinya de Rosa amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Tallers i activitats. A les 14 hores, dinar popular. 

§ D’11 a 13 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Rítmica Blanes: Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica. 

§ De 17,30 a 20 hores, a la pista blava de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzat pel Club Esportiu Blanenc Gimnàstica Rítmica: Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica. 

§ A les 18 hores, per diferents places i carrers del centre de Blanes, i organitzada per l’Associació de Manaies de Blanes, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3.
Cercavila solidària a càrrec dels Manaies de Blanes i els Manaies Iuniores. 

§ A les 20 hores, al local social de l’Asociación Andaluza de Ardaleños y Amigos de Ardales, (C. de Mont-Ferrant, 1): Berenar – sopar de celebració del Nadal i de benvinguda a l’Any Nou, amb productes típics d’Ardales, amenitzat amb havaneres.

§ A les 20,30 hores, a la parròquia de Sta. Maria, ubicada a la Pl. de l’Església, i amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Concert del Cor de Cambra Sota Palau, amb una primera part de cançons diverses i una segona de repertori nadalenc. 

§ A les 21 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26): “Pastorets de Blanes” i “El Mirall” posen en escena “Tot assajant Pastors i Misteris”. 

Diumenge 17 de desembre

§ De 9 a 14 hores, al passeig central de l’Av. de Catalunya, i organitzat per l’AAVV de la Plantera.
Mercat d’articles de segona mà “La Ganga”. 

§ De 9 a 14 hores, a les pistes blava i vermella de la Ciutat Esportiva de Blanes i organitzada pel Club Patí Blanes Atlètic: Copa de Nadal d’Hoquei (categoria prebenjamí iniciació). 

§ De 9 a 15 hores, al Pg. de Mar, a l’alçada del C. Ample, i organitzada per l’ABBC, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Parada de venda de llibres de segona mà. 

§ De 10 a 13 hores, amb sortida i arribada al Pg. de la Mestrança, a l’alçada del monument a J. Ruyra, i organitzada per l’Associació Esportiva Escolar IES Serrallarga: Caminada-cursa “Mou-te per la diabetis”. 

§ D’11 a 14 hores, a la platja, a l’alçada del monument “A la Sardana”, i organitzat pel Col·legi Sta. Maria, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Torneig de “pitxi” i futbol. 

§ D’11 a 14 hores, al Pg. de Pau Casals, a l’alçada del Banc dels Músics, i organitzat pel Col·legi Sta. Maria, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Circuit de tallers. 

§ A les 12 hores, al Pg. de Pau Casals, a l’alçada del Primer Casino de Blanes, i organitzat pel Col·legi Cor de Maria, amb la finalitat de recaptar fons per a la Marató de TV3: Estenem desitjos per la Marató. 

§ A les 12 hores, al local de l’AV de la Ctra. de Lloret – La Pedrera (Av. de Joan Carles I, 91): Lliurament de trofeus i premis del 44è. Concurs Ornitològic “Lliga Catalana de Canaricultura”. 

§ A les 12 hores, al local de la Penya Blanc i Blava de Blanes, ubicat al C. de Mont-Ferrant, 5: lliurament de joguines per part de la Penya Blanc i Blava a Creu Roja, per a la campanya de recollida de joguines. 

§ A les 12,30 hores, a la Pl. dels Dies Feiners: Concert de Nadal a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Sta. Maria. 

§ A les 19 hores, al Teatre de Blanes (C. Ample, 26), “Pastorets de Blanes” i “El Mirall” posen en escena “Tot assajant Pastors i Misteris”.